U trudnoći posebno blista!

Naša najuspješnija plus-size manekenka u slatkom iščekivanju omotala se samo u mrežu i servirala nikad raskošnije obline!

Lucija Lugomer Lucija Lugomer Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer - 3 Lucija Lugomer - 4 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer - 3 Lucija Lugomer - 1 +17 Lucija Lugomer i Danijel Grlić Galerija

Trudna Lucija Lugomer objavila fotografiju s ljetovanja u Grčkoj na kojoj pozira u mrežastoj haljini i bikiniju.

Naša najpoznatija plus-size manekenka Lucija Lugomer u slatkom je iščekivanju svojeg drugog djeteta, a s obitelji je ovo ljeto za odmor odabrala Grčku.

S ljetovanja se svakodnevno oglašava na svojem profilu na Instagramu, a sada je objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju i prozirnoj mrežastoj haljini, pa je do izražaja došao njezin trudnički trbuh, ali i nikad raskošnije obline.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

"Blistaš", "Ljepoto", "Kakva fotka", pisali su joj oduševljeni pratitelji, a Lucija je i sama primijetila svoj trudnički sjaj.

Lucija sa suprugom Danijelom Grlićem, s kojim je u braku od 2018. godine, već ima sina Leona, koji je došao na svijet u veljači 2020. Jednom nam je prilikom ispričala i koliko ju je majčinstvo promijenilo.

"Majčinstvo me promijenilo gotovo pa u potpunosti. Vjerujte mi kada vam kažem da niti suđe više ne perem kao što sam ga nekada prala. Mjerenje vremena poprimilo je jednu potpuno novu dimenziju, ali vrijedno je apsolutno svega jer ovakvu ljubav stvarno je teško riječima opisati. Najljepša stvar koja mi se dogodila ikada", rekla nam je Lucija prošle godine, kada smo je imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem je osvojila dodatne simpatije javnosti.

Vijest o dolasku drugog djeteta objavila je na društvenim mrežama, a nije poznato koliko joj je još ostalo do poroda.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić, 2011. godina Ella Dvornik i Josip Marić - 1 Ella Dvornik i Josip Marić - 2 +22 Ella Dvornik i Josip Marić - 3 Nekad i sad Sjećate li se koga je Ella Dvornik ljubila prije Charlesa? S bivšim koji je njegova potpuna suprotnost planirala je i neobično vjenčanje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 1 Boran Uglešić - 3 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 4 +25 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 8 Zanimljivosti Ana Gruica objavila je prve fotografije sa svoga vjenčanja, jedna je stvar svima posebno upala u oči!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene