Nerazdvojni su!

Domaći par dugo je skrivao vezu, a sada ne propuštaju zabilježiti nijedan zajednički trenutak i baš sve rade skupa!

Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 +19 Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Galerija

Kristina Krepela i Marin Miletić otkrili su na društvenim mrežama da su počeli zajedno i trenirati.

Glumica Kristina Krepela i saborski zastupnik Marin Miletić nerazdvojni su otkako se doznalo da su par.

Sada su se pohvalili da su počeli i trčati zajedno, a prvi zajednički trening zabilježili su fotografijom koju su podijelili u pričama na Instagramu.

Kristina je na svojem profilu na društvenoj mreži otkrila kako je dosad održavala svoju liniju. 

"Već dugi niz godina (točnije 17) vjerna sam treninzima pilatesa", napisala je pa je dodala: "Na nagovor svog dragog odlučila sam u svoje redovne tjedne treninge ubaciti i popodnevno trčanje."

Podsjetimo, glasine o Marinovoj i Kristininoj romansi počele su kružiti sredinom prošle godine nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom, a vezu su ispočetka skrivali od javnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kristina Krepela (@kristina_krepela)

Kristina nikada nije voljela govoriti o svojem ljubavnom životu, no poznato je da je 2018. godine prekinula vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina.

Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu ljubav.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Radolović Sanja Radolović Sanja Radolović Sanja Radolović +16 Sanja Radolović Celebrity Ovakav prorez u našem Saboru ne viđa se svaki dan, pogledajte hrabro izdanje zastupnice za sjednicu!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 3 +18 Mia Negovetić na Instagramu - 5 Celebrity Naša pjevačica drastično promijenila imidž, ošišala se na fudbalerku, evo kakve su reakcije na tu njezinu veliku promjenu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene