''Jedna od rijetkih...''

Naša pjevačica drastično promijenila imidž, ošišala se na fudbalerku, evo kakve su reakcije na tu njezinu veliku promjenu!

Mia Negovetić - 5 Mia Negovetić - 5 Mia Negovetić/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić na Instagramu - 5 Mia Negovetić na Instagramu - 2 Mia Negovetić Mia Negovetić Mia Negovetić In Magazin: Mia Negovetić - 1 +12 In Magazin: Mia Negovetić - 4 Galerija

Mia Negovetić svojim se pratiteljima na Instagramu pohvalila novom frizurom, koja je drukčija od svih prijašnjih s kojima smo je viđali.

Naša mlada i talentirana pjevačica Mia Negovetić iznenadila je obožavatelje drastičnom promjenom imidža, koju je pokazala i na svom Instagramu, pa dobila niz komplimenata na račun novog izgleda.

20-godišnja Mia odlučila je skratiti svoju kosu i ošišati se na takozvanu, nekad jako popularnu fudbalerku, koja joj baš slatko pristaje. Video transformacije objavila je na Instagramu, a u njemu je brzinski podijelila i svoju rutinu šminkanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mia Negovetic (@mia.negovetic)

"Ti si stvarno jedna od rijetkih žena koja može furati fudbalerku i dalje dobro izgledati", "Kraljica frizura", "Prelijepa si s bilo kojom frizurom", "Na lijepoj ženi sve lijepo stoji", "Divna si", "Fenomenalna zurka", poručili su joj pratitelji.

Posljednjih godina, osim glasom, Mia privlači pozornost i svojim stasom, a sklona je i mijenjanju frizura, pa je tako neko vrijeme imala crnu kosu, zatim i narančastu, no njezin novi imidž pravo je iznenađenje.

Inače, Mia, kojoj je danas 20 godina, kaže da je dio javnosti još doživljava kao djevojčicu s naočalama koja je osvojila Hrvatsku svojom moćnom izvedbom himne na obljetnici Oluje 2015. godine.

"To je možda ljudima teško prihvatiti, s obzirom na to da sam na sceni od 11. godine. I pretpostavljam da je to možda najveći problem, jer me svi pamte kao curicu koja pjeva himnu", kazala je Mia jednom prilikom za IN magazin.

I dok je već kao dijete svojim glasom osvajala domaće, ali i svjetske pozornice, gostovala u američkim showovima i činila nas ponosnima, nisu se svi ponosili njome.

''Svaka priča ima dvije strane. Doživjela sam od neke djece pogrdne komentare i neke situacije koje zapravo uopće ne treba prepričavati, samo je poanta to da djeca znaju biti jako zločesta i jako neobzirna prema tuđim osjećajima. I djeca, i odrasli'', zaključila je Mia.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 4 Selena Gomez - 3 +25 Selena Gomez - 4 Celebrity Ovako tijesan i raskošan dekolte na ženi koju krasi epitet slatkice još niste vidjeli, evo zašto nitko nije mogao skinuti pogled s nje!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Damon i Luciana Barroso - 2 Matt Damon i Luciana Barroso - 3 Matt Damon i Luciana Barroso - 4 Matt Damon i Luciana Barroso - 1 +10 Matt Damon i Luciana Barroso - 5 Celebrity Ni poslije 20 godina ne može skinuti pogled sa svoje lijepe supruge koju je upoznao na pomalo smiješan način!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene