Kakva romantika!

Naš političar zaljubljen je preko ušiju u lijepu glumicu, a mnogi su primijetili da ona na sebi ne skriva nešto što bi nekima možda i zasmetalo

Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 +20 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Galerija

Marin Miletić podijelio je romantičnu fotografiju sa svojom Kristinom Krepelom, riječi koje joj je uputio mnoge bi žene voljele čuti.

Saborski zastupnik Marin Miletić na društvenim mrežama ne skriva koliko je zaljubljen u našu glumicu Kristinu Krepelu.

Na svojoj Instagram priči sad je podijelio njihovu romantičnu fotografiju te opisom raznježio sve pratitelje. Par je bio u šetnji, a malu pauzu iskoristili su za selfie na kojem je Marin zagrlio Kristinu, a ona se zatvorenih očiju smijala i prštala od sreće.

''Sve je lakše uz tebe, sve ima neke ljepše boje'', napisao je.

A da je Kristina također uz njega opuštena dokazuje i jedan detalj na fotografiji. Naime, naša 44-godišnja glumica ne stidi se pokazati normalnu pojavu koja dolazi s godinama pa se tako i na ovoj fotografiji može vidjeti nekoliko sijedih vlasi na glavi.

Iako nikad nije voljela govoriti o svom privatnom životu, njihova zajednička pojavljivanja i objave na društvenim mrežama same od sebe govore koliko je glumica s političarom sretna.

Podsjetimo, glasine o Marinovoj i Kristininoj romansi počele su kružiti sredinom prošle godine nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom, a vezu su ispočetka skrivali od javnosti.

Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu ljubav.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Radolović - 1 Sanja Radolović - 3 Sanja Radolović - 4 Sanja Radolović - 5 +19 Sanja Radolović Celebrity Pogledajte komplet zbog kojeg su se za ovom našom saborskom zastupnicom svi okretali!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 2 Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević +26 Goran i Nives Ivanišević Celebrity Supruga našeg bivšeg tenisača izgleda kao da su joj godine stale, pratitelji se slažu: ''Goran je ubrao najljepšu ružicu...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene