Kao djevojčica!

Supruga našeg bivšeg tenisača izgleda kao da su joj godine stale, pratitelji se slažu: ''Goran je ubrao najljepšu ružicu...''

Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 2 Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 2 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 3 Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević +20 Nives Ivanišević Galerija

Nives Ivanišević pozirala je za društvene mreže u crnoj haljini s prorezima koji su na sve načine pokazali njenu savršenu i vitku figuru, izgleda kao djevojčica!

Nives Ivanišević, naša bivša radijska voditeljica i supruga bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića, objavila je novu fotografiju na društvenim mrežama i svoje pratitelje opet podsjetila da izgleda kao djevojčica.

Lijepa brineta pozirala je u jednom butiku u crnoj dugoj uskoj haljini koja je imala visoki prorez na nozi te jedan s desne strane trbuha ispod kojeg su virili njeni trbušni mišići. Pratitelji nisu znali bi li prije gledali u njih ili u njene vitke duge noge, a uz blagi osmijeh Nives je potvrdila još jednom da izgleda kao da su joj godine stale.

''Najzgodnija. Nema dalje'', ''Senzacionalna'', ''Elegancija i ljepota na jednoj fotki'', glasila je na ovaj način većina komentara, a jedan se posebno istaknuo.

''Barem je Goran sretan, ubrao je najbolju ružicu, nek' te Bog dragi čuva, uvijek lijepa i senzacionalna'', napisao je jedan pratitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

A ono što će mnoge šokirati je činjenica da Nives ima 41 godinu, iako bi mnogi rekli da je barem 10 godina mlađa. Jedna je od najljepših Hrvatica, a već je šest godina u sretnom braku s Goranom Ivaniševićem s kojim ima i sinčića Olivera.

Iako nemaju običaj često dijeliti privatne trenutke, par se ponekad pohvali zajedničkim romantičnim sjećanjima, a svojom iskrenom ljubavi uzor su mnogim parovima.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Radolović - 1 Sanja Radolović - 3 Sanja Radolović - 4 Sanja Radolović - 5 +19 Sanja Radolović Celebrity Pogledajte komplet zbog kojeg su se za ovom našom saborskom zastupnicom svi okretali!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Banely - 2 Lana Banely - 1 Lana Banely - 22 Lana Banely - 18 +24 Lana Banely - 8 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica nestala je s malih ekrana prije nekoliko godina, a sad se nakon dugo vremena pojavila u javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene