potpuno promijenila karijeru

Jedna od najljepših Hrvatica nestala je s malih ekrana prije nekoliko godina, a sad se nakon dugo vremena pojavila u javnosti!

Lana Banely - 17 Lana Banely - 17 Biljana Gaurina/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Banely - 2 Lana Banely - 1 Lana Banely - 22 Lana Banely - 18 Lana Banely - 8 Lana Banely Lana Banely Lana Banely Lana Banely Lana Banely +18 Lana Banely - 5 Galerija

Lana Banely se nakon dugo vremena pojavila u javnosti i to na Konferenciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog olimpijskog odbora "Uspješne u sportu, uspješne u poslu".

Bivša novinarka, a danas uspješna dizajnerica interijera Lana Banely bila je jedna od gošći Konferencije Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog olimpijskog odbora "Uspješne u sportu, uspješne u poslu" u Zagrebu gdje nije mogla proći nezapaženo.

Lana je od samih početaka karijere nosila titulu jedne od najljepših Hrvatica i bila je često viđeno poznato lice na brojnim događanjima, no onda se na neko vrijeme odlučila povući.

Danas se u javnosti ne pojavljuje toliko često, no gdje god ju vidimo sve osvoji svojom ljepotom koja s godinama nimalo ne blijedi.

Bivša sportska novinarka i urednica 2018. godine oprostila se od malih ekrana i odlučila na potpuni zaokret u karijeri. Posvetila se dizajnu interijera, za što je završila i studij, a tim se potezom ujedno i povukla iz javnosti, no na društvenim mrežama voli se pohvaliti svojim projektima i uspjesima.

Što se tiče njezina privatnog života, Lana je u sretnom braku s nogometnim menadžerom Andyjem Barom, s kojim ima kćer Naomi i sina Adriana.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju William Reeve - 1 William Reeve - 2 William Reeve - 3 William Reeve +6 Christopher Reeve - 6 Zanimljivosti Sin omiljenog Supermana nakon gubitka oca doživio je novu tragediju, a danas je očeva slika i preslika!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 +25 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari grudi prekrila biserima, ali trbuh je jedino u što se gledalo: ''Definicija najbolje verzije sebe!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene