"uvijek mi ostani ovakav"

Nives i Goran Ivanišević proslavili su važan dan svog sina, evo kako je sve izgledalo: "Ljubavi moja, anđele moj"

Nives i Goran Ivanišević - 4 Nives i Goran Ivanišević - 4 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Goran i Nives Ivanišević - 2 Goran i Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 6 Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 1 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 2 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 3 Nives i Goran Ivanišević - 1 Nives i Goran Ivanišević - 2 Nives i Goran Ivanišević - 3 +22 Nives Ivanišević Galerija

Nives i Goran Ivanišević proslavili su peti rođendan svog sina Olivera, a na Instagram su otkrili i kako je slavlje izgledalo.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević na svom Instagram storiju objavila je fotografiju sa suprugom Goranom i sinom Oliverom na kojoj drže balon u obliku broja pet pa je otkrila da su proslavili njegov rođendan.

"Sretan rođendan našem kolačiću", napisala je na fotografiju.

Nakon toga objavila je i nekoliko emotivnih čestitki koje su njihovi bližnji uputili Oliveru.

"Sretan rođendan moja divna, slatka, šašava, zabavna, najslađa ljubavi, uvijek mi ostani baš takav kakav jesi, savršen! Volim te, ljubavi moja, anđele moj, Olivere", napisala je kuma svom Oliju uz fotografiju na kojoj dječak pozira u bijelom kompletiću naslonjen na drvo i zamišljen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Nives je, inače, jedna od naših najljepših domaćih glumica i voditeljica, a tko god vidi njene fotografije, nitko ne bi rekao da je ušla u peto desetljeće života. Zbog vitke figure i mladolikog lica mnogima svojim prirodnim fotografijama često oduzme dah.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin. Radijskoj voditeljici Oliver je prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 3 +27 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Celebrity Lana jurčević javila se iz bolnice, evo kako se nosi s težim životnim periodom: ''Kad ti život da limune, napravi limunadu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su pravu istinu, evo koliko se ono što su oni snimili razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene