Dvije predivne žene!

Supruzi Gorana Ivaniševića na odmoru se pridružila i naša poznata omiljena voditeljica, zajedno su pozirale: ''Nama je baš lijepo''

Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 1 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 2 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 3 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević Tatjana Jurić Tatjana Jurić u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 7 Tatjana Jurić u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'' - 10 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić +20 Nives Ivanišević - 2 Galerija

Nives Ivanišević ovih je dana proslavila 41. rođendan, a na odmoru na moru pridružila joj se i poznata kolegice Tatjana Jurić, evo kako su uživale.

Naša lijepa voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića Nives Ivanišević ovih je dana proslavila 41. rođendan. Dočekala ga je na ljetovanju s kojeg je objavila fotografiju, a dan nakon na odmoru joj se pridružila i naša slavna voditeljica Tatjana Jurić.

Nives i Tatjana pratiteljima su pokazale kako uživaju na plaži, a dvije prekrasne žene sjedile su u hladu na plaži i oči štitile sunčanim naočalama.

''Nama je lijepo. Baš nam je lijepo! Puse'', napisala je u opis fotografije Tatjana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

''Predivne ste i prezgodne obje'', ''Neka vam je'', ''Joj, baš ste lijepe'', pisali su im fanovi u komentarima.

Jedan komentar ukrao je posebnu pozornost, a mnogi će se s njim i složiti.

''Pa vas dvije ste k'o sestre rođene'', napisao je jedan pratitelj.

Podsjetimo, Nives i Tatjana inače su dobre prijateljice, ali i radne kolegice. Iako su obje ušle u peto desetljeće života, ove žene izgledaju barem 10 godina mlađe, a svojom prirodnom ljepotom svakodnevno osvajaju srca pratitelja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Deepika Padukone - 1 Deepika Padukone - 2 Deepika Padukone - 3 Deepika Padukone - 4 +25 Deepika Padukone - 5 Zanimljivosti Jedna od najljepših žena svijeta zavela je Novaka Đokovića, a mnogi pričaju kako je ona glavni razlog zbog koje bi brak s Jelenom mogao dovesti u propast

1/46 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 8 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 7 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 6 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 5 +41 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 4 Celebrity Splitska glumica Ana Gruica udala se za uglednog psihijatra u bajkovitoj vjenčanici, pogledajte prve fotografije s ovog dugoočekivanog vjenčanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene