Ajoj!

Nives Ivanišević pokazala čime ju uplašio sinčić Oli, nije joj bilo svejedno kad je vidjela što ju dočekalo: "Želi da mi srce stane!"

Nives Ivanišević Nives Ivanišević Nives Ivanišević/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević Nives Ivanišević Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević - 1 Nives i Goran Ivanišević - 2 Nives i Goran Ivanišević - 3 Marko Tolja, Nives Ivanišević i Tony Cetinski Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 2 +17 Nives Ivanišević - 1 Galerija

Nives Ivanišević pokazala je svojim pratiteljima kako ju uplašio sin Oliver kojeg je dobila s Goranom Ivaniševićem.

Radijska voditeljica i supruga našeg umirovljenog tenisača Gorana Ivaniševića, Nives Ivanišević na svom je profilu na Instagramu podijelila zgodu koju joj je priredio njihov maleni sin Oliver i uplašio je.

41-godišnja Nives je u priči na profilu objavila fotografiju na kojoj je igračka u obliku gumene zmije koju je dočekala na stolu, zbog koje joj nije bilo svejedno kada ju je ugledala.

"Oli želi da mi srce stane", napisala je u priči.

Nives je nedavno objavila i fotografije s odmora na kojima je pozirala u Goranovu zagrljaju i uz to pokazala besprijekornu figuru u badiću. 

"Temperatura mora se s 28 stupnjeva digla na 35!", "Uživajte", "Prekrasan par", bili su neki od komentara ispod fotografija.

Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin. Radijskoj voditeljici Oliver je prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 6 +29 Severina - 2 Celebrity Pogledajte što je Severina napravila kada je ugledala sina usred koncerta, video je sve rasplakao: "Suza za suzom..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 8 Britney Spears - 7 Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 +26 Britney Spears - 4 Celebrity Razuzdana Britney snimala se kako pleše oko šipke, a sve uz vulgarne i gnjusne stihove kontroverzne pjesme: "Sinoć sam prvi put bila na njoj"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene