Napunila je 41 godinu!

Lijepa voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića slavljeničkom je fotkom obilježila poseban dan i njome sve očarala: ''Prelijepa ženo...''

Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 1 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević - 3 Nives i Goran Ivanišević - 2 Nives i Goran Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić +16 Nives Ivanišević - 1 Galerija

Nives Ivanišević proslavila je 41. rođendan, a slavljeničkom fotografijom dokazala da je da izgleda barem 10 godina mlađe.

Lijepa radijska voditeljica i supruga našeg bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića Nives Ivanišević proslavila je 41. rođendan. Na svom Instagram profilu javila se fotografijom na kojoj pozira u hladu pored mora sjedeći na ručniku.

''Dobro jutro'', poželjela je uz fotografiju u opisu, a u komentarima su joj svi krenuli slati lijepe čestitke i hvaliti mladolik izgled.

''Sretan ti ročkas prelijepa ženo'', ''Ljepotice, sretan ti rođendan'', ''Sretan rođendan, prekrasna si'', bili su neki od komentara.

U svojim Instagram pričama podijelila je čestitke svojih prijatelja i suradnika koji su joj također za rođendan poželjeli sve najbolje.

41. rođendan Nives je dočekala na odmoru sa svojim suprugom Goranom Ivaniševićem i sinom Oliverom, a s mora je objavila već nekoliko ljetnih i sunčanih fotografija na kojima se vidi kako uživaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Nives je, inače, jedna od naših najljepših domaćih glumica i voditeljica, a tko god vidi njene fotografije, nitko ne bi rekao da je ušla u peto desetljeće života. Zbog vitke figure i mladolikog lica mnogima svojim prirodnim fotografijama često oduzme dah.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin. Radijskoj voditeljici Oliver je prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 3 Danniella Westbrook - 2 Danniella Westbrook - 1 Danniella Westbrook - 4 +17 Danniella Westbrook - 5 Nekad i sad Vjerovali ili ne, ovo je nekad bila predivna žena, ali sada sve pomalo straši posljedicama onoga što je napravila licu i tijelu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Minijaturni badić Ivane Knoll jedva se zadržao na bujnom poprsju, a tragovi sunčanja raspametili su njezine fanove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene