Strašni ožiljci!

Vjerovali ili ne, ovo je nekad bila predivna žena, ali sada sve pomalo straši posljedicama onoga što je napravila licu i tijelu!

Danniella Westbrook Danniella Westbrook Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 3 Danniella Westbrook - 2 Danniella Westbrook - 1 Danniella Westbrook - 4 Danniella Westbrook - 5 Danniella Westbrook Danniella Westbrook - 8 Danniella Westbrook - 7 Danniella Westbrook - 6 Danniella Westbrook +11 Danniella Westbrook Galerija

Danniella Westbrook osmi je put operirala grudi, a onda su je snašli problemi sa zakonom.

Britanska glumica Danniella Westbrook nedavno je stigla u Tursku radi osme operacije grudi, samo nekoliko tjedana nakon što je navodno zbog jedne od njih prošla pravu noćnu moru.

49-godišnju Daniellu nedavno su paparazzi uhvatili u trenucima sunčanja, a dok se oporavljala od operacije, na plaži je pokazala i najnovije, šokantne ožiljke u narančastom bikiniju. Prije samo nekoliko tjedana bila je izvadila stare implantate, ali to ju nije spriječilo da grudi sada opet poveća za četiri broja.

"Ovdje sam u Turskoj koja je moja zona udobnosti. Ponovno su mi vratili vjeru u operaciju, hvala Bogu, nakon što sam posljednji put bila ovdje. Izvadila sam implantate, prodajem ih na OnlyFansu i tražim oko 40 tisuća funti", izjavila je Daily Mail.

U međuvremenu se otputila u Španjolsku na odmor gdje se našla u ozbiljnim problemima. Naime, tamo je završila na sudu jer se suočila s optužbom za krađu benzina, točnije zbog starog neriješenog prekršaja.

Danniellu je policija uhitila 2018. godine i zadržala ju je 14 sati zbog prekršaja u vožnji prije nego što je osuđena za prijevaru jer nije platila 37 eura za benzin.

Bivša zvijezda EastEndersa otkrila je da je bila privedena nekoliko minuta nakon što je stigla u zemlju i suočila se s policajcima. Nakon saslušanja, fotografi su je snimili kako potišteno izlazi iz zgrade suda i sjeda na pločnik.

Danniella je za Mirror rekla da je zabrinuta da bi sada mogla platiti račun od 3500 eura zbog kamata na izvornu kaznu.

"Sletjela sam na Ibizu i svi su prošli kroz kontrolu putovnice osim mene pa sam pomislila da nešto s njom nije u redu. Zatim su se vrata otvorila i izašlo je oko šest policajaca i rekli mi da moraju sa mnom razgovarati", ispričala je za The Mirror.

Danniella je objasnila kako se bojala da će biti odvedena u zatvor i da je rekla policiji da je posljednjih pet godina pokušavala riješiti slučaj, ali još nije uspjela.

Sada je pozvana na sud na koji se mora odazvati za tjedan dana kada će doznati konačni ishod svog problema.

Danniella je nekoć bila prava slatkica i glumila je u popularnoj seriji "EastEnders", u kojoj se pojavila 1990. godine u dobi od samo 16 godina. No, kada se 1996. godine vratila na set serije, dobila je otkaz zbog neprimjerenog ponašanja u javnosti i incidenata koje je uzrokovala. Nakon toga je imala još nekoliko prilika za povratak glumi, no svaku je uprskala.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Asghari - 2 Sam Asghari - 4 Sam Asghari - 1 Sam Asghari - 5 +16 Sam Asghari - 3 Nekad i sad Uskoro bivši muž Britney Spears nekad nije ovako izgledao, evo što je promijenio na sebi: "Bili su vidljivi znakovi truleži i propadanja"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger - 9 Nicole Scherzinger - 8 Nicole Scherzinger - 6 Nicole Scherzinger - 4 +25 Nicole Scherzinger - 3 Celebrity Svojom savršenom figurom opet je očarala svoje pratitelje, a kad vidite ove fotke bit će vam jasno zašto ju zovu boginjom ljepote!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene