Za to se jako pobrinuo!

Uskoro bivši muž Britney Spears nekad nije ovako izgledao, evo što je promijenio na sebi: "Bili su vidljivi znakovi truleži i propadanja"

Sam Asghari Sam Asghari Sam Asghari/Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Asghari - 2 Sam Asghari - 4 Sam Asghari - 1 Sam Asghari - 5 Sam Asghari - 3 Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Sam Asghari i nepoznata djevojka (Foto: Profimedia) Sam Asghari (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) +10 Sam Asghari (Foto: Instagram) Galerija

Sam Asghari izgledao je poprilično drugačije prije nego je upoznao Britney Spears 2016. godine i s njom započeo romansu.

Sam Asghari dospio je na naslovnice svjetskih medija nakon što je potvrđeno da se on i Britney Spears razvode nakon samo 14 mjeseci braka, a priča se naveliko i o njegovu života prije nego je upoznao posrnulu pop-princezu.

Sam je u SAD ušao kao iranski imigrant još kao 12-godišnjak i to samo s ocem, dok su njegova majka i sestre ostale kod kuće. Nakon nekoliko godina upisao je studij prava i radio je paralelno tri posla kako bi mogao platiti sve troškove. U tom razdoblju je postao ovisan o lošoj prehrani pa je u jednom trenutku imao 130 kilograma i pao je u depresiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sam Asghari (@samasghari)

"Jeo sam Doritos za doručak, brzu hranu, šećer, slatkiše, hranu bez proteina, puno ugljikohidrata i pio zaslađena gazirana pića. Moja prehrana bila je krajnje užasna. Kombinacija stresa i straha da u životu neću nikamo dospjeti izazvala je depresiju", izjavio je jednom prilikom u intervjuu za Men's Health.

No, 2013. godine odlučio je preokrenuti svoj život, potaknut željom za novim početkom. Prijavio se na tečaj o zdravoj prehrani, a onda se posvetio vježbanju i fitnessu. To mu je dobro išlo pa je uskoro postao opsjednut skidanjem kilograma i postao je osobni trener u jednoj teretani.

Nakon toga odlučio se okušati u manekenkstvu na što ga je potaknula sestra, a onda i u glumi što ga je dovelo angažmana u nizu glazbenih videa uključujući i onaj popularne grupe "Fifth Harmony Work From Home". 2016. dobio je ulogu u Britneyinom spotu za pjesmu "Slumber Party" na čijem je snimanju počela njihova romansa, a sve ostalo je povijest.

Iste godine Sam je potrošio tisuće dolara kako bi obnovio svoj osmijeh implantatima i krunicama jer mu je nezdrava prehrana u potpunosti uništila zube, no onda je doživio transformaciju. Vijest o tome pojavila se na profilu na Instagramu stomatologa Kama Kamangara iz Los Angelesa koji je pokazao šokantne fotografije Samovih zuba prije nego mu ih je popravio. Na njima su vidljivi jasni znakovi propadanja i truleži, a obznanio je i da je Sam dao ugraditi implantante čija se cijena kreće od 5.800 dolara po zubu, kao i krunice čija cijena iznosti 2.500 tisuće dolara, a zahvljujući kojima se Sam danas može pohvaliti blistavim osijehom.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 1 Severina - 3 +34 Severina - 4 Celebrity Severinu zbog kratke haljinice s prorezom na grudima nitko nije prestao gledati, istaknula je svoje glavne adute!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger - 9 Nicole Scherzinger - 8 Nicole Scherzinger - 6 Nicole Scherzinger - 4 +25 Nicole Scherzinger - 3 Celebrity Svojom savršenom figurom opet je očarala svoje pratitelje, a kad vidite ove fotke bit će vam jasno zašto ju zovu boginjom ljepote!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene