zaljubljeni kao prvog dana!

Guštaju na jahti: Goran i Nives Ivanišević prepustili se nježnostima na odmoru sa sinčićem Oliverom!

Nives i Goran Ivanišević Nives i Goran Ivanišević Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević Nives i Goran Ivanišević - 3 Nives i Goran Ivanišević - 1 Nives i Goran Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 2 Nives i Goran Ivanišević - 3 Nives i Goran Ivanišević Giuliano i Nives Ivanišević +9 Nives Ivanišević - 5 Galerija

Nives Ivanišević pokazala je kako sa suprugom Goranom i sinom Oliverom uživa na jahti.

Naš bivši tenisač Goran Ivanišević (51) i njegova supruga, radijska voditeljica Nives Ivanišević (41), sa sinčićem Oliverom ljetuju na jahti.

Nives je na svojem profilu na Instagramu objavila galeriju fotografija s njihova odmora, uključujući i jedan romantičan trenutak s Goranom, a pokazala je i besprijekornu figuru u badiću.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"Temperatura mora se s 28 stupnjeva digla na 35!", "Uživajte", "Prekrasan par", neki su od komentara ispod fotografija.

Nives je u svojim pričama na Instagramu objavila i snimku sina kako uči mornarski posao, na kojoj je pokazala i koliko je Oliver narastao.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin. Radijskoj voditeljici Oliver je prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Uz nove seksi fotke Nives Celzijus otkrila je nešto o svom tijelu, a s njom se dodatno složio i jedan njezin pratitelj!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 7 Diletta Leotta - 1 +32 Diletta Leotta - 2 Celebrity Najzgodnija sportska novinarka pokazala kako izgleda u devetom mjesecu trudnoće i s deset kila više: ''Na plus 40 stupnjeva!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene