Predivna vijest!

Splitska glumica Ana Gruica udala se za uglednog psihijatra u bajkovitoj vjenčanici, pogledajte prve fotografije s ovog dugoočekivanog vjenčanja!

Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 6 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 6 Nikola Vilic / CROPIX 1/46 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 8 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 7 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 6 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 5 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 4 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 3 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 2 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 1 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 3 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 2 +35 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 1 Galerija

Splitska glumica Ana Gruica udala se za svog dugogodišnjeg partnera Borana Uglešića, zablistala je u čipkastoj vjenčanici koja je pratila njezinu liniju.

Splitska glumica Ana Gruica crkveno se udala za svog dugogodišnjeg partnera Borana Uglešića.

U našoj galeriji možete pogledati nekoliko ekskluzivnih fotografija dolaska mladenke pred crkvu, a svi će se složiti kako je glumica izgledala kao u bajci.
Ana je nosila dugu bijelu vjenčanicu od čipke koja je pratila liniju njenog tijela, a posebno se isticao i dugačak veo koji je padao i preko njezina lica.

Boran je prije dolaska mlade goste dočekivao ispred crkve te se rukovao s fotografima, a odijelo tamne boje te svijetli prsluk koji je odabrao za svoj dan vjenčanja odlično su mu pristajali. 

Gruica i Boran sudbonosno ''da'' ponovno su izrekli nakon pet godina, ovaj put u crkvi sv. Luke u Gornjem Sitnom, a prvi put pred matičarom su u tajnosti obećali da će se voljeti do kraja života 2018. godine.

Ana na ovom vjenčanju suze također nije željela sakriti, ali se zato od fotografa pokušala sakriti ispod čipkastog bijelog kišobrana koji je nosila sa sobom izvan crkve.

Ugledni splitski psihijatar Boran Uglešić zbog glumice je zatražio i dobio čak i crkveni razvod od prve supruge Diane.

Ana bi navodno, na svojoj svadbi iz snova trebala promijeniti čak tri vjenčanice koje joj je dizajnirala Matija Vuica, pisao je Story koji je prošli mjesec ekskluzivno i doznao da će se crkveno vjenčati.

Na vjenčanje su od poznatih gostiju stigli dizajner Ivica Skoko, glumac Ivo Perkušić i dizajnerica Matija Vuica, a svi s nestprljenjem čekaju vidjeti i Aninu najbolju prijateljicu Iris Livaju i njenog supruga Marka Livaju.

Svadbeno slavlje održat će se u Maestro na Firulama.

Na ovaj dan dugo su čekali, a glumica je više puta rekla kako oboje crkveno vjenčanje jako žele. 

Vezu su započeli2017., a ljubav se dogodila nakon višegodišnjeg prijateljstva.

''Našli smo se i u dobru i u zlu. Bilo je naravno i ružnih trenutaka i neugodnih, ali smo to uspjeli sve nekako prebroditi razgovorom, pričom. Imamo predivnu djecu, predivne familije, funkcioniramo zajedno.'', ispričala je Ana ove godine za In magazin.

''Da vam ja skratim priču. Znači, ono što vidite u medijima i ono što mediji prenose, mi smo i sretniji i zadovoljniji i ljepše živimo nego što vidite u medijima.'', nadovezao se tad Boran.

Podsjetimo, Gruica s prvim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata koji će ovih dana napuniti osam godina.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić - 9 Jovana Jeremić - 17 Jovana Jeremić - 16 Jovana Jeremić - 15 +20 Jovana Jeremić - 13 Celebrity Poznata srpska voditeljica šokirala je gledatelje jutarnjeg programa outfitom za emisiju, ovakve kombinacije ni inače joj nisu strane...

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Walken - 15 Christopher Walken - 12 Christopher Walken - 6 Christopher Walken - 3 +14 Christopher Walken - 18 Nekad i sad Slavni holivudski glumac potpuno je oslabio i postao jedva prepoznatljiv, njegove nove rijetke fotografije rastužile su javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene