Pogledajte detalje!

Splitska glumica svoj će brak s uglednim psihijatrom ovog kolovoza ozakoniti i u crkvi, no za ovu svadbu on je morao dobiti posebno dopuštenje!

Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 7 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 6 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 5 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 1 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 2 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 4 +20 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić Galerija

Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić sredinom kolovoza stat će pred oltar, a ovaj dugoočekivani dan stigao je nakon što je Boran dobio crkveni razvod od bivše supruge.

Nakon što su prije pet godina u tajnosti sklopili civilni brak na intimnoj ceremoniji na Šolti, Ana Gruica i Boran Uglešić, kako ekskluzivno doznaje Story, vjenčat će se i u crkvi.

Ugledni splitski psihijatar Boran Uglešić zatražio je i dobio crkveni razvod od prve supruge Diane pa će on i poznata 38-godišnja glumica Ana Gruica Uglešić moći stati pred oltar.

Kako Story doznaje od Aninih bliskih prijateljica, splitska glumica oduvijek je sanjala o tome da pred Bogom izmijeni zavjete sa svojim odabranikom. Dosad ju je u tome sprečavalo što je njezin 48-godišnji suprug bio u crkvenom braku s prvom suprugom.

Ceremonija crkvenog vjenčanja održat će se sredinom kolovoza, poslije Velike Gospe, u Sitnom Gornjem nedaleko od Splita, mjestu odakle potječu glumičini roditelji, a ujedno će proslaviti i petu godišnjicu građanskog braka.

Ana će, navodno, na svojoj svadbi iz snova promijeniti čak tri vjenčanice koje joj je dizajnirala Matija Vuica.

Osim Iris, na svadbu stižu Anine dugogodišnje prijateljice Viktorija Đonlić Rađa sa suprugom Dinom, Lana Pavić, Iris Livaja, kolega iz kazališta Ivan Perkušić i brojni drugi. Svadbeno slavlje održat će se u restoranu na splitskim Bačvicama.

Podsjetimo, Ana i Boran vjenčali su se pred matičarom na Šolti prije pet godina nakon dva tjedna zaruka. Vezu su započeli godinu prije, a ljubav se dogodila nakon višegodišnjeg prijateljstva.

''Našli smo se i u dobru i u zlu. Bilo je naravno i ružnih trenutaka i neugodnih, ali smo to uspjeli sve nekako prebroditi razgovorom, pričom. Imamo predivnu djecu, predivne familije, funkcioniramo zajedno.'', ispričala je Ana ove godine za In magazin.

''Da vam ja skratim priču. Znači, ono što vidite u medijima i ono što mediji prenose, mi smo i sretniji i zadovoljniji i ljepše živimo nego što vidite u medijima.'', nadovezao se tad Boran.

S bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem splitska glumica ima 7-godišnjeg sina Marata koji će nekoliko dana poslije vjenčanja napuniti osam godina.

Ovaj bračni par za In magazin je potvrdio i kako sa Šalkovićem imaju dobar odnos pa tako Maratove rođendane i ostale prigode slave svi zajedno.

''Nisam izašla s tom pričom da bih se hvalila kako smo u dobrim odnosima nego kako bih pokazala svim ljudima, da je moguće biti normalan, civiliziran, čak i u slučaju kad roditelji nisu zajedno. Najvažnije je da je dijete nasmijano i da je dječja sreća na prvom mjestu i kad to ljudi shvate i ne budu sebe stavljali na prvo mjesto nego dobrobit djeteta, onda nećemo gledat kojekakve sapunice.'', objasnila je Ana.

Gruica i Šalković vezu su prekinuli nakon tri godine, a između njih je puklo zbog nepremostivih razlika, piše Story. Ana se navodno u to vrijeme često povjeravala dr. Uglešiću i par se naposljetku zaljubio. Zbog atraktivne glumice Boran je ostavio dugogodišnju partnericu Ivanu, koja se iselilla iz obiteljske kuće Uglešića i odselila u Zagreb. Ana je svojedobno za Story izjavila da Boran nije rock'n'roll zvijezda da bi se razvlačio u javnosti jer ima previše ozbiljan posao.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 +27 Maja Šuput - 1 Celebrity S romantičnih pogleda njenog Nenada na posljednjoj fotki pozornost su na sebe privukle Majine fantastične noge u kratkom kombinezonu!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević Nives i Goran Ivanišević - 3 +15 Nives i Goran Ivanišević - 1 Celebrity Guštaju na jahti: Goran i Nives Ivanišević prepustili se nježnostima na odmoru sa sinčićem Oliverom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene