totalno se isklesala!

Jedna od najzgodnijih Splićanki pohvalila se tijelom boginje, sve će vam biti jasno kad vidite njezine najnovije fotografije!

Ana Gruica i Boran Uglešić Ana Gruica i Boran Uglešić Zvonimir Barisin/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica i Boran Uglešić Ana Gruica i Boran Uglešić Ana Gruica Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 5 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 4 Ana Gruica-Uglešić i Boran Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica +19 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Galerija

Ana Gruica Uglešić pokazala je svoje isklesano tijelo na Melodijama Jadrana, gdje je došla u pratnji supruga Borana Uglešića.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić nije propustila završnu večer glazbene manifestacije Melodije Jadrana.

Na festival je došla u društvu supruga Borana Uglešića, s kojim je u braku od 2018. godine, a zbog svojeg je izdanja odmah po dolasku ukrala sve poglede.

Ana je nosila haljinu s izazovnim prorezima koji su otkrili njezine isklesane trbušnjake, kao i vitke, istrenirane noge, a dodatnu čar podario joj je preplanuli ten.

Glumica koja ima i diplomu s Kineziološkog fakulteta naporno vježba u teretani tijekom cijele godine, pa se rado hvali i svojom besprijekornom figurom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Ana je i ponosna majka sedmogodišnjeg Marata Ivana, kojeg je dobila s bivšim partnerom, putopiscem Hrvoje Šalkovićem.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dubravka Tomeković Aralica, Sandra Dedić, Diana Šetka Sandra Dedić i kći Ema Dubravka Tomeković Aralica, Sandra Dedić, Diana Šetka Sandra Dedić i Alen Slavica +7 Sandra Dedić i Alen Slavica Celebrity Rijetki znaju kako izgleda i tko je samozatajna kći Arsena Dedića, no napravila je iznimku i pojavila se na važnom događaju vezanom za svog oca

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Roy Dupuis - 6 Roy Dupuis - 4 Roy Dupuis - 5 Roy Dupuis - 3 +9 Roy Dupuis - 2 Nekad i sad Sjećate se fatalnog Michaela iz hit-serije "Nikita"? Ima 60 godina i kažu da izgleda bolje nego ikad!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene