Barbie i Ken!

S romantičnih pogleda njenog Nenada na posljednjoj fotki pozornost su na sebe privukle Majine fantastične noge u kratkom kombinezonu!

Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput +21 Nenad Tatarinov Galerija

Maja Šuput objavila je romantične fotografije sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim, ali svi su gledali u njene vitke noge u traper kombinezonu koji je nosila.

Naša pjevačica Maja Šuput objavila je nove romantične fotografije sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim.

Maja i Nenad pozirali su u Poreču u prekrasnom parku, a kao i obično, oboje su se posebno sredili. Iako su mnogi komentirali njihove nježne poglede i osmijehe koji pokazuju koliko su sretni u braku, mnogima je za oko zapela Majina figura u bijelom traper kombinezonu koji je istaknuo njene vitke noge. A dojam da su još dulje dale su i prozirne sandale koje je Maja nosila. Sve je dodatno podigla kapom šiltericom i sunčanim naočalama, a njen Nenad nosio je svečane bijele hlače i plavu košulju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Jedan komentar ukrao je pozornost: ''Barbie i Ken'', a da su baš poput ovih lutaka koje su trenutno vrlo popularne u svijetu, svojim su sjajnim kombinacijama i izgledom Maja i Nenad pokazali bezbroj puta.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 2 Una Čolić - 4 Una Čolić - 3 Una Čolić - 1 +34 Una Čolić - 4 Celebrity Ona je kći jedne od najvećih zvijezda regije i voli pažnju, a komplimente je ovaj put pobrala zbog nove fotke u badiću!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Neelam Gill Neelam Gill Neelam Gill Leonardo DiCaprio - 1 +21 Leonardo DiCaprio - 2 Celebrity DiCaprio uživa na jahti u društvu ljepotice koja u badiću oduzima dah, a pogledajte kako on ovog ljeta izgleda bez majice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene