savršena žena, savršena haljina

Nedostatak jednog modnog komada bio je i više nego očit, no Šuput je zbog ove haljine pobrala sve pohvale!

Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - Bloom - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput i Bloom - 1 +21 Maja Šuput i Bloom - 2 Galerija

Maja Šuput pokazala je kako su se ona i suprug Nenad sredili za večeru na odmoru, a pratitelji su im uputili niz pohvala.

Pjevačica Maja Šuput ovih je dana sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom uživala u Rovinju. 

Objavila je niz simpatičnih fotografija s Nenadom i pokazala kako su se uskladili za večeru.

Maja je odabrala žutu satensku haljinu koja se protezala oko vrata, a poglede su mamile njezine raskošne grudi i bradavice koje su se prozirale kroz haljinu te tako dale do znanja da nije nosila grudnjak ispod.

Zlatna torbica u obliku kuglice za bor i žute sandale na petu dodatno su začinile ovaj elegatni prizor.

Crveni ruž na usnama posebno se isticao, ali i odskakivao od cijele priče.

Nenad je pozirao u lanenim hlačama, bijeloj kratkoj majici i bijelim tenisicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Opa maco", napisala joj je Nevena Rendeli u komentaru.

"Mislim da dugo dugo nisam vidjela na vama bolju odjevnu kombinaciju skupa sa šminkom i frizurom!", "Pravo osvježenje", "Divni", "Na savršenu ženu ide i savršena haljina", samo su neki od komentara.

Sviđa li vam se Majina kombinacija za večeru?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pjevačica je ovih dana nasmijala sve i objavom kojom se našalila na svoj račun te objavila urnebesan meme koji je pronašla na internetu. Poznata je inače po tome da voli nositi ružičastu boju te joj je ona na neki način postala zaštitni znak. Zbog toga je na internetu osvanuo meme koji prikazuje fotografiju nekog mjesta u kojemu se u zrak penje gusti ružičasti dim.

Ispod fotografije pisalo je: ''Eksplodirala Maja Šuput.''

Maja se na to pošteno nasmijala i podijelila meme u svojoj priči na Instagramu, a fotografiju možete vidjeti u našoj galeriji.

Inače, poznato je da sa šalom na svoj račun nije imala problema nikad dosad te je mnogi u Hrvatskoj, ali i šire, znaju kao humorističnu, spontanu i vrckavu osobu.

To je od nje naslijedio i sinčić Bloom, kojeg je dobila s Nenadom Tatarinovim, a čije svakodnevne dogodovštine Šuput često objavljuje na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 5 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 7 +25 Suzana Mančić - 6 Celebrity Suzana Mančić pokazala tijelo u badiću i oduševila fantastičnom figurom u 67. godini: ''Drage žene, nije idealno, ali ovo je trud i rad...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 +25 Albina Grčić - 1 Celebrity Kakvo tijelo Albina ima: Zbog mini topića i ove fotografije svi koji su je vidjeli složili su se u jednom!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene