konačno dočekala

Splitska glumica u sićušnom bikiniju istaknula bujne grudi, a uskoro se sprema stati i pred oltar!

Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 6 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 7 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 8 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 9 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 5 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 1 +19 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 2 Galerija

Ana Gruica Uglešić pozirala je ležeći u mreži od brodice, a poglede je mamila njezina fantastična linija.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj uživa u šarenom badiću. Posebno je istaknula svoju isklesanu liniju, ali i raskošne grudi koje su se jedva sakrile u gornjem dijelu.

Otkrila je i kako se odmara na Palmižani. Nije skrivala koliko uživa, a u rukama je držala i osvježavajuće piće.

Ana i Boran Uglešić sredinom kolovoza stat će pred oltar, a taj dugoočekivani dan stigao je nakon što je Boran dobio crkveni razvod od bivše supruge.

Podsjetimo, Ana i Boran vjenčali su se pred matičarom na Šolti prije pet godina nakon dva tjedna zaruka. Vezu su započeli godinu prije, a ljubav se dogodila nakon višegodišnjeg prijateljstva.

''Našli smo se i u dobru i u zlu. Bilo je, naravno, i ružnih i neugodnih trenutaka, ali smo to uspjeli sve nekako prebroditi razgovorom, pričom. Imamo predivnu djecu, predivne obitelji, funkcioniramo zajedno'', ispričala je Ana ove godine za IN magazin.

''Da vam ja skratim priču, ono što vidite u medijima i ono što mediji prenose, mi smo i sretniji i zadovoljniji i ljepše živimo nego što vidite u medijima'', nadovezao se tad Boran.

S bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem splitska glumica ima 7-godišnjeg sina Marata, koji će nekoliko dana poslije vjenčanja napuniti osam godina.

Ovaj par za IN magazin je potvrdio i kako sa Šalkovićem imaju dobar odnos pa tako Maratove rođendane i ostale prigode slave svi zajedno.

''Nisam izašla s tom pričom da bih se hvalila kako smo u dobrim odnosima, nego kako bih pokazala svim ljudima da je moguće biti normalan, civiliziran, čak i u slučaju kad roditelji nisu zajedno. Najvažnije je da je dijete nasmijano i da je dječja sreća na prvom mjestu i kad to ljudi shvate i ne budu na prvo mjesto stavljali sebe, nego dobrobit djeteta, onda nećemo gledati kojekakve sapunice'', objasnila je Ana.

Gruica i Šalković vezu su prekinuli nakon tri godine, a između njih je puklo zbog nepremostivih razlika, piše Story. Ana se navodno u to vrijeme često povjeravala dr. Uglešiću i par se naposljetku zaljubio. Zbog atraktivne glumice Boran je ostavio dugogodišnju partnericu Ivanu, koja se iselila iz obiteljske kuće Uglešića i odselila u Zagreb. Ana je svojedobno za Story izjavila da Boran nije rock 'n' roll zvijezda da bi se razvlačio u javnosti jer ima preozbiljan posao.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus, 2005. godina - 3 +32 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus isprovocirala je pratitelje jednim seksi detaljem: "Nema onog tko nije zumirao slike"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Rade Šerbedžija in magazin: Rade Šerbedžija - 4 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 2 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 3 +20 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 5 Celebrity Osvanula rijetka fotografija Rade Šerbedžije s prvom suprugom, čijoj su se ljepoti svi divili, a nakon razvoda snašla ju je tragična sudbina

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene