Brzo su mu došli u pomoć

Goranu Ivaniševiću pozlilo je uoči važnog meča, njegova Nives otkrila kako je: ''Hvala svima na brizi...''

Nives Ivanišević na Instagramu Nives Ivanišević na Instagramu Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević na Instagramu Goran Ivanišević - 2 Goran i Nives Ivanišević - 2 Goran i Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić - 2 Nives Ivanišević - 2 Nives i Goran Ivanišević Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević Nives Ivanišević +18 Nives i Goran Ivanišević - 3 Galerija

Goran Ivanišević nije se osjećao najbolje zbog velikih vrućina koje vladaju u New Yorku na trenutnom US Openu, zabrinutim fanovima kasnije se javila njegova supruga Nives Ivanišević.

Naš bivši tenisač Goran Ivanišević trenutno se nalazi u New Yorku kao dio trenerskog tima Novaka Đokovića, a koji je igrao polufinalni meč i pobijedio.

Zbog velikih vrućina koje tamo, Ivaniševiću je nakratko pozlilo.

Nakon što se počeo osjećati loše, Ivanišević je sjeo i hladio se vodom, a njegove fotografije brzo su se proširile društvenim mrežama i zabrinule hrvatsku javnost.

Na sreću, Goranu se stanje popravilo, a na društvenim mrežama nakon brojnih pitanja zabrinutih fanova javila se i njegova supruga Nives Ivanišević.

Ona je objavila fotografiju prepunih tribina i teniskog terena i preko nje napisala: ''Hvala svima na brizi, dobro je Goran. Malo mu je bilo vruće pa je sjeo.''

Inače, Nives je i ovoga puta s Goranom otputovala na turnir, a da se u New Yorku dobro provode pokazuje na svom Instagram profilu. Tamo je otkrila i kako je njihov sinčić Oliver upravo tamo proslavio svoj 5. rođendan, a sretna obitelj prošetala je i Central Parkom gdje su nastale i neke obiteljske fotografije za uspomenu.

Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici Oliver je prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su pravu istinu, evo koliko se ono što su oni snimili razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Višnja i Zdravko Pevec - 5 Višnja i Zdravko Pevec - 2 Višnja i Zdravko Pevec - 3 Višnja i Zdravko Pevec - 1 +16 Višnja i Zdravko Pevec - 4 Nekad i sad Gdje su danas Višnja i Zdravko Pevec? Njihova ljubav opstala je unatoč teškom skandalu koji je njihov ogroman biznis srušio do dna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene