"stvoreni jedno za drugo"

Pogledajte koliko su zaljubljeni Goran Ivanišević i njegova Nives, njihov rijetki javni izljev nježnosti sve je rastopio!

Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Instagram/Screenshot 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 2 Nives i Goran Ivanišević Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević - 3 Nives i Goran Ivanišević - 1 +16 Nives i Goran Ivanišević - 2 Galerija

Nives i Goran Ivanišević romantičnim videom pokazali su da su zaljubljeni preko ušiju i nakon šest godina braka.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević (52) i njegova supruga Nives (41) raznježili su sve redom romantičnim videom.

Iako nemaju često običaj dijeliti privatne trenutke, Nives je na svojem profilu na Instagramu pokazala koliko su zaljubljeni snimkom na kojoj nasmijana sjedi u Goranovu krilu, a on je grli i ljubi dok se njišu u ritmu glazbe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"Najsretniji, najljepši, najbolji skupa", "Lipo vas je viditi tako zaljubljene i sretne! Bog vas čuvao i sretni bili do kraja života", "Divni, stvoreni jedno za drugo. Sretno vam bilo", "Najdivniji par ikad", "Bože, kako ste slatki", neki su od brojnih komentara koje su dobili.

Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije zajedno su dobili sina Olivera. Radijskoj voditeljici Oliver je prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Damon i Luciana Barroso - 2 Matt Damon i Luciana Barroso - 3 Matt Damon i Luciana Barroso - 4 Matt Damon i Luciana Barroso - 1 +10 Matt Damon i Luciana Barroso - 5 Celebrity Ni poslije 20 godina ne može skinuti pogled sa svoje lijepe supruge koju je upoznao na pomalo smiješan način!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Medved - 2 Maja Medved - 1 Maja Medved - 13 Maja Medved - 12 +23 Maja Medved - 11 Celebrity Maja Medved napustila je MasterChef, ali njezina životna priča prava je inspiracija: ''Lagala bih kada bih rekla da...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene