''od sreće sam plakala...''

Prepoznajete li ovaj domaći par? Ovih dana proslavili su srebrni pir, a njihovu ljubav prije 11 godina uzdrmao je dramatičan događaj

Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 2 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 2 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 6 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 4 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 3 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 1 Ivana Plechinger i Bruno Kovačić - 5 Ivana Plechinger - 6 Ivana Plechinger - 8 Ivana Plechinger - 9 Ivana Plechinger - 12 Ivana Plechinger - 14 +16 Ivana Plechinger - 4 Galerija

Naša pjevačica i voditeljica Ivana Plechinger i njezin suprug Bruno Kovačić proslavili su 25. godišnjicu braka, zbog toga mu je posvetila emotivnu poruku.

Naša pjevačica, voditeljica i spisateljica Ivana Plechinger i njezin suprug Bruno Kovačić proslavili su 25. godinu braka. Ivana i Bruno vjenčali su se 1998. godine, a povodom srebrnog pira Ivana je svom suprugu posvetila posebnu poruku.

Uz njihove fotografije s vjenčanja Ivana je napisala:

''Prije 25 godina u ovo vrijeme od sreće sam plakala dok smo postajali sve jedno drugom i na papiru. U četvrt stoljeća prošli smo i radosti i onog drugog, i zdravlja i onog drugog i života i onog drugog. 'Onog drugog' bilo je manje zato što smo na prvo mjesto uvijek stavljali ono prvo, a kroz 'ono drugo' uvijek smo išli zajedno i priljubljeni jedno uz drugo jer smo znali da nam takvima nitko ništa ne može. More ljubavi i svima vama želimo.''

Plechinger je na svojem vjenčanju nosila sako-haljinu te buket u žutim nijansama dok je njezin mladoženja imao crno odijelo i kravatu sa zanimljivim uzorkom.

Na jednoj od fotografija Ivana je podijelila i krupni plan svog lica, a na toj fotografiji potekla joj je i suza radosnica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Plechinger (@ivanaplechinger)

Ivana i Bruno zajedno imaju i dva sina, Jana i Vigu.

Podsjetimo, Ivana je prije 11 godina doživjela moždani udar koji joj je promijenio pogled na svijet, a danas je uspješna motivacijska govornica.

''Ja kažem da sam nakon moždanog promijenila sve osim muža i to je zapravo istina'', rekla je Ivana za IN magazin 2021. godine.

"Ništa me nije boljelo, samo mi je bilo jasno da se nešto gadno dogodilo", izjavila je Ivana jednom prilikom. "Tek kad su mi rekli dijagnozu, kad mi je postalo jasno što se dogodilo, pomislila sam: 'Bože dragi, mogla sam umrijeti'', rekla je Ivana.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Courteney Cox - 2 Courteney Cox - 3 Courteney Cox - 1 Courteney Cox - 4 +17 Courteney Cox - 5 Celebrity Monica iz "Prijatelja" prvi put u javnosti nakon smrti svoga Chandlera, nije mogla sakriti koliko joj je teško

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Nives Ivanišević s prijateljicama - 2 Goran i Nives Ivanišević +22 Goran i Nives Ivanišević Celebrity Supruga Gorana Ivaniševića na društvenim mrežama poručila da joj nije lako: "Svaki dan..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene