inspirira brojne čitatelje

Našu zvijezdu devedesetih rado pamtimo s televizijskih ekrana, a danas ruši sve rekorde čitanosti: ''Da mi je to netko rekao u mojim dvadesetima...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ivana Plechinger - 1 In Magazin: Ivana Plechinger - 2 In Magazin: Ivana Plechinger - 3 In Magazin: Ivana Plechinger - 4 In Magazin: Ivana Plechinger - 5 In Magazin: Ivana Plechinger - 6 In Magazin: Ivana Plechinger - 7 Ivana Plechinger - 14 Ivana Plechinger - 13 Ivana Plechinger - 12 +18 Ivana Plechinger - 11 Galerija

Nakon što je svojim prvijencem ''Ono što ostaje, uvijek ljubav je'' oduševila brojne čitatelje, Ivana Plechinger predstavila je nastavak svoje druge uspješnice u Đakovu. Više saznajte u prilogu In magazina!

Mjesto više tražilo se na predstavljanju nove knjige Ivane Plechinger. Poznata glazbenica i voditeljica već nekoliko godina uspješno predstavlja svoj pogled na svijet kroz vlastita potresna iskustva. U svojoj novoj knjizi ''Da sam ovo barem znala ranije'' donosi svojevrsne upute za sretni život koje nisu moguće bez ljubavi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivana Plechinger - 5 ''To me prodrmalo...'' Naša bivša pjevačica ogolila dušu: ''Mama je umrla s 39 godina, a ja sam imala moždani u 39.''

''Ne postoji ništa na ovome svijetu što može funkcionirati bez ljubavi. Iz ljubavi smo nastali, s ljubavlju smo se rodili trebali bi s ljubavlju i otići s ovog svijeta'', kaže Ivana.

Glazbenu zvijezdu devedesetih, Ivanu Plechinger rado pamtimo s televizijskih ekrana. Iako priznaje kako su ju vlastita bolna iskustva motivirala da stavi riječi na papir sve više inspirira brojne čitatelje. Iako nikada nije planirala postati spisateljica, sretna je što joj se pružila ovakva prilika.

''Da me netko vrati u moje 20-te dok sam se još aktivno bavila pjevanjem i televizijom i da mi kaže jednoga dana ćeš imati 2 knjige, ja bi mislila da se netko stvarno šali sa mnom'', priznaje Ivana. 

Da je pisanje svojevrsna terapija potvrđuje i Ivana koja se trudi pisati srcem. Važno joj je prenijeti jednostavne metode za ispunjeniji život koje i sama primjenjuje.

''Kada pišem nestane čitav svijet oko mene. Znaš ono i pogledaš na sat i vau prošlo je 4 sata. I bilo što što radite na takav način da zaboravite na vrijeme je nešto što vam iscjeljuje dušu', kaže. 

Strah od neizvjesne situacije izazov je mnogima, pa tako i Ivani koja ga je odlučila prebroditi. Unatoč teškim životnim okolnostima, pronašla je načine kako se nositi sa strahom i izazovima. Najviše joj pomaže zahvalnost, a trudi se živjeti i u sadašnjem trenutku.

''Osvijestite to i pomislite ok, na čemu sada u ovom trenutku mogu biti zahvalan? I ako mislite da na ničemu nemate za biti zahvalni sjetite se samo toga da ste se danas probudili, a da neki drugi nisu'', kaže. 

Iako s obitelji živi u Zagrebu, Slavonija i dalje ima posebno mjesto u Ivaninom srcu. Djetinjstvo je provela u Našicama koje i danas smatra svojim gradom, a osobito ju raduju predstavljanja knjige po slavonskim gradovima.

''Meni je Slavonija ipak moj dom iako ja živim u Zagrebu od moje 16-te godine, ja sam Našičanka i da me netko probudi u pola noći ja sam sebi Slavonka'', kaže. 

Često kroz svoje riječi Ivana ogoli i samu sebe. Mnogo toga izvlači iz osobnog iskustva što publika i čitatelji itekako prihvaćaju. Smatra kako svojim motivacijskim govorima može mnogo pomoći onima koji se nalaze pred nekim životnim izazovima.

''I zaista se trudim dok god u meni ima glasa širiti informacije da je zapravo uvijek dobro ispred nas ako ga tražiš da smo okruženi ljepotama samo da ih ne znamo primijetiti', kaže. 

Njezina pozitivna energija i odnos prema životu ne mogu proći nezapaženo. U prilog tomu svjedoči nastavak uspješnog prvijenca koji već sada ruši sve rekorde čitanosti i pobire samo najbolje kritike. Ivana Plechinger danas svoja životna iskustva rado dijeli s drugima te vlastitim primjerom pokazuje kako je život lijep te da u njemu treba uživati.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 16:25 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger i Mitch Stone - 1 Kim Basinger i Mitch Stone - 2 Kim Basinger i Mitch Stone - 3 Kim Basinger (Foto: Profimedia) +2 Kim Basinger (Foto: Profimedia) Celebrity Nekadašnja seks-bomba uhvaćena u javnosti nakon dugo vremena, a razlog zbog kojeg se već godinama skriva baš je tužan

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Danijela Martinović i Josip Plavić - 3 Danijela Martinović i Josip Plavić - 4 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 5 Celebrity Novi partner Danijele Martinović već je osvojio simpatije javnosti, a ona se u njegovu naručju topi: ''Takvih gotovo više da i nema!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene