nije ju lako prepoznati

Nekadašnja seks-bomba uhvaćena u javnosti nakon dugo vremena, a razlog zbog kojeg se već godinama skriva baš je tužan

Kim Basinger Kim Basinger Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger i Mitch Stone - 1 Kim Basinger i Mitch Stone - 2 Kim Basinger i Mitch Stone - 3 Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: AFP) +0 Kim Basinger Galerija

Kim Basinger godinama se skriva od javnosti, a sada je napravila iznimku zbog kćeri Ireland Baldwin.

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica 20. stoljeća, danas 69-godišnja Kim Basinger, snimljena je u javnosti nakon dugo vremena.

Pogledaj i ovo showbuzz toksične veze Njihovo prljavo rublje procurilo je u javnost nakon razvoda, a neki od bivših parova još se prepucavaju preko medija

Iako već godinama izbjegava javna pojavljivanja, nije mogla propustiti zabavu darivanja djeteta njezine kćeri Ireland Baldwin, koju ima s glumcem Alecom Baldwinom, s kojim je bila u braku od 1993. do 2002. godine.

Kim je na zabavu došla u pratnji dugogodišnjeg partnera Mitcha Stonea, koji se također godinama s njom uspješno skrivao od javnosti, pa se dugo nije ni znalo da su još par.

Zadnji put su zajedno snimljeni u siječnju 2022. godine, a prije toga nigdje se nisu pojavili skupa više od tri godine. U vezi su od 2014. godine, a prije nego što su se zaljubili, Kim je bila Mitchova klijentica jer on radi kao frizer slavnih.

Glumica je prošle godine u zajedničkom intervjuu s kćeri Ireland otkrila da je razlog njezina skrivanja poremećaj s kojim se bori dugi niz godina, a radi se o agorafobiji, odnosno strahu od otvorenih prostora.

"Morala sam ponovno naučiti voziti auto i godinama me bilo strah prolaziti kroz tunele", kazala je u emisiji "Red Table Talk".

"Zbog svega sam bila nervozna i sve mi je postalo velik problem. Nisam htjela izaći iz kuće", ispričala je te naglasila i da je zbog toga bila stalno iscrpljena.

Kim se posljednjih godina prepustila i čarima estetske kirurgije, a učestali odlasci na botoks i druge korekcije također su kumovali njezinim sve rjeđim holivudskim angažmanima. Jednom prilikom priznala je i kako smatra da joj je naštetio status seks-simbola jer, kada je ostarjela, sve su je manje htjeli angažirati za uloge.

Inače, Kim se proslavila 1983. godine kao Bondova djevojka u filmu "Nikad ne reci nikad opet", a ta uloga otvorila joj je vrata Hollywooda.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Danijela Martinović i Josip Plavić - 3 Danijela Martinović i Josip Plavić - 4 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 5 Celebrity Novi partner Danijele Martinović već je osvojio simpatije javnosti, a ona se u njegovu naručju topi: ''Takvih gotovo više da i nema!''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Stjepan Mesić - 1 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 2 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 3 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 4 +19 Lepa Brena i Stjepan Mesić - 5 Celebrity Kamere zabilježile srdačan susret Lepe Brene i Stipe Mesića, ne zna se tko se kome više obradovao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene