Druga osoba

Kći glumca koji se bori s optužbama za ubojstvo smogla je hrabrosti za korak o kojem je dugo razmišljala

Ireland Baldwin - 5 Ireland Baldwin - 5 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ireland Baldwin - 18 Ireland Baldwin - 8 Ireland Baldwin i Alec Baldwin - 2 Ireland Baldwin i Alec Baldwin - 1 Ireland Baldwin i Alec Baldwin - 2 Ireland Baldwin i Alec Baldwin - 1 Ireland Baldwin - 23 Ireland Baldwin - 22 Ireland Baldwin - 21 Ireland Baldwin - 20 +22 Ireland Baldwin - 17 Galerija

Kći glumca Aleca Baldwina Ireland Baldwin iznenadila je pratitelje novim imidžem na društvenim mrežama za kojeg je dugo skupljala hrabrosti.

Kći poznatog holivudskog glumca Aleca Baldwina koji se proteklih mjeseci bori s optužbama za ubojstvo kolegice na setu odlučila je malo pažnje skrenuti na sebe.

Pogledaj i ovo showbuzz što će reći njezin slavni tata? Pohvalila se tetovažom na zanimljivom mjestu nakon što neko vrijeme nije objavljivala golišave fotografije: "Odličan pogled"

Ireland Baldwin na svom Instagram profilu otkrila je da ima novi imidž te objavila fotografiju na kojoj je pozirala obrijane glave.

26-godišnji model iznenadio je svoje pratitelje obrijanom glavom koja je sada obojana u plavo, a u opisu je otkrila kako je dugo razmišljala o ovom koraku.

''Nemoj mi govoriti da nešto ne smijem učiniti jer baš hoću'', napisala je.

U svojim Instagram pričama objasnila je kako joj je kosa bila potpuno uništena zbog posla: ''Moja kosa je bila skroz uništena zbog konstantnog bojanja i modelinga od moje 17. godine. Treba dugi oporavak i osvježenje.''

''Uvijek sam ovo htjela učiniti, ali sam se bojala. Sad kad me više nije briga što drugi misle, osjećam se ljepše nego ikad!'', dodala je i označila svoju frizerku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ireland (@irelandirelandireland)

U njenoj odluci podržale su je i slavni kolege. Glumica Hilary Duff napisala joj je: ''Sanjivo'', dok je druga glumica Sarah Paulson dodala: ''Ljepoto''.

Njena frizerka Hannah Bonetti objavila je i videozapis na kojem je prikazano šišanje te otkrila da je zahvalna jer ima klijente poput Ireland koji joj vjeruju i koji i odluče se na velike promjene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah Bonetti (@hairmettle)

Osim manekenstvom, Ireland se povremeno bavi i glumom koju je naslijedila od svog oca Aleca Baldwina, a dosad je glumila u tri filma: ''Obračunu legendi'', ''Campus Celleru'' i ''A Dark Foeu''.

Podsjetimo, njen otac bori se s optužbama da je na setu filma ubio kolegicu i snimateljicu Halynu Hutchins te ranio redatelja Joela Souzu.

Glumac, navodno, nije znao da se u oružju nalaze meci te je okinuo obarač i ustrijelio Halynu koja je nakon toga preminula.

Istražitelji i dalje ispituju okolnosti ovog slučaja, a iako je prošlo skoro godinu dana od događaja, mnogi i dalje stvaraju nove pretpostavke što se moglo dogoditi te tko je zapravo kriv jer je pištolj bio napunjen.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Wendy Williams Wendy Williams Wendy Williams - 1 Wendy Williams - 2 +6 Wendy Williams - 3 Celebrity Što se s njom događa? Zabrinjavajuće fotografije voditeljice obilaze svijet, a navodno nije znala ni da je izgubila posao

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Vučković - 5 Severina Vučković - 6 +26 Severina Vučković - 3 Celebrity Seve je u Poreču pjevala u kombinaciji punoj proreza o kojoj će se još dugo pričati: ''Nema joj konkurencije!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene