završila u izazovnom kompletiću!

Nives 42. rođendan obilježila prigodnim striptizom pa pokazala kako izgleda njezina proslava iz snova!

Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +24 Nives Celzijus - 4 Galerija

Nives Celzijus prigodnim videom obilježila je svoj 42. rođendan.

Nives Celzijus napokon slavi svoj rođendan onako kako je uvijek željela, a pokazala je i kako to izgleda.

Podijelila je video na kojem pozira sa balonima "4" i "2" u crnoj elegantnoj haljinici, a zatim ju je svukla sa sebe i pokazala svoju figuru u jednodijelnom seksi kompletiću s tigrastim uzorkom.

Malo je zaplesala pa se bacila na krevet i odlučila skinuti štikle s nogu, zatim se uvukla ispod popluna, navukla ga preko sebe i uzela knjigu u ruke.

"I napokon rođendan iz snova", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"To je i moj rođendan iz snova", nadovezala se u komentaru Paola Valić Bekić. U komentarima su joj mnoge kolege, ali i fanovi čestitali rođendan te uputili mnoštvo lijepih želja.

Inače, nedavno se pohvalila i svojim sinom Leoneom koji je napunio 18 godina. Osim njega, ima i kćer Taishu, a njih dvoje dobila je u braku s bivšim suprugom i nogometašem Dinom Drpićem.

Nives i Drpić bili su u braku 10 godina, a nakon razvoda 2014. ostali su u dobrim odnosima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent +25 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Celebrity Maja Šuput postala je živa lutka: Pazilo se na baš svaki detalj, a rezultat će vas zapanjiti!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Brnabić i Milica Đurić - 7 Ana Brnabić i Milica Đurić - 6 Ana Brnabić i Milica Đurić - 8 Ana Brnabić i Milica Đurić - 4 +9 Ana Brnabić i Milica Đurić - 3 Celebrity Premijerka Srbije i njena partnerica sa sinčićem su došle ispuniti svoju građansku dužnost, no jednu stvar zakon im još uvijek brani

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene