Kao da nije stvarna!

Maja Šuput postala je živa lutka: Pazilo se na baš svaki detalj, a rezultat će vas zapanjiti!

Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Nova TV 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput, Supertalent +19 Maja Šuput, Supertalent Galerija

Maja Šuput je u četvrtoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent zablistala u Barbie izdanju.

Pjevačica Maja Šuput svake nedjelje uveseljava gledatelje Supertalenta svojim modnim izdanjima, koja su iz emisije u emisiju sve spektakularnija.

Nije razočarala ni u četvrtoj polufinalnoj emisiji showa, u kojoj je osvanula u potpuno ružičastom izdanju, a detalje Majina outfita otkrio nam je njezin stilist Marko Grubnić.

"Haljinu je radila Marina Matić, Larie design. Inspiracija za ovu četvrtu polufinalnu emisiju mi je bila Barbie lutka. Htio sam da gledatelji malo uživaju, prije svega curice koje jako vole Supertalent. i da baš dobiju jedan total Barbie look. Doslovno sam zamišljao kako je curice skidaju, oblače, presvlače... Ima i Barbie kosu, dakle lijepa, valovita, kosa. Haljina je rađena iz dva dijela. U donjem dijelu je baš raskošna, u gornjem smo naglasili tijelo, uska je. Rađena je od traka koje su transparentne, ali Barbie nikad nije vulgarna, ona je uvijek pristojna. Tako da se ništa ne vidi i sve je na svom mjestu. Mislim da će se curicama, ali i drugim gledateljima, jako svidjeti ova kombinacija. Uvijek, bez obzira na cijelu sezonu i sve to ludilo koje smo radili, ostavimo barem jedan outfit da baš bude Maja i da se baš svidi gledateljima. To je nešto što očekujemo od ove emisije", ispričao nam je Grubnić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Što kažete na Majino Barbie izdanje?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Majinih dosadašnjih stajlinga iz jubilarne 10. sezone Supertalenta prisjetite se u našoj galeriji.

Uz Šuput, žiri showa Supertalent čine još Martina Tomčić, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Matthew Perry - 1 Matthew Perry - 1 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 2 +25 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 1 Celebrity Otkriveno je kako su izgledala posljednja dva tjedna Matthewa Perryja, bezuspješno si je htio pomoći uz lijekove: ''Bio je ljut i drzak''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 1 +27 Jelena Karleuša - 4 Celebrity Karleuša se za izbore utegnula u crnu mini-haljinu, no nije računala što će joj se dogoditi kad se sagnula!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene