Zajedno su 12 godina

Premijerka Srbije i njena partnerica sa sinčićem su došle ispuniti svoju građansku dužnost, no jednu stvar zakon im još uvijek brani

Ana Brnabić i Milica Đurić Ana Brnabić i Milica Đurić M.M./ATAimages/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Brnabić i Milica Đurić - 7 Ana Brnabić i Milica Đurić - 6 Ana Brnabić i Milica Đurić - 8 Ana Brnabić i Milica Đurić - 4 Ana Brnabić i Milica Đurić - 3 Ana Brnabić i Milica Đurić - 2 Ana Brnabić i Milica Đurić - 1 Ana Brnabić i Milica Đurić Ana Brnabić Ana Brnabić +3 Ana Brnabić Galerija

Premijerka Srbije Ana Brnabić stigla je na izbore za predsjednika Srbije s partnericom i sinom, u vezi su već 12 godina.

U Srbiji je danas važan dan, a svoju građansku dužnost glasanja za novog predsjednika Srbije došla je ispuniti i premijerka Ana Brnabić.

Fotografi su dobro raspoloženu Anu uhvatili u društvu njene partnerice Milice Đurić i sina Igora.

Brnabić je, kao i uvijek, nosila sako i dolčevitu, a njena partnerica nosila je dugačak svjetlo plavi kaput. Pri dolasku na izbore, svog sinčića držale su za ruke.

Brnabić ne priča često o svojem privatnom životu, no zna se da je već 12 godina u vezi s Milicom. Svoju vezu nisu ozakonile jer u Srbiji još ne postoji zakon o istospolnim brakovima, a samim tim Brnabić ne može biti ni zakonska skrbnica svojem sinu.

Inače, sina Igora dobile su 2019. godine uz umjetnu oplodnju.

Milica inače radi u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu u Kliničkom centru Srbije i od obitelji nikada nije krila vezu s premijerkom.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Danica Šuput i Bloom - 2 Danica Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput - 1 +32 Maja Šuput Celebrity Pogledajte zašto se mali Bloom narugao Maji Šuput, njegova reakcija je urnebesna: ''Kako se mama smije?''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Knez Rukavina - 4 Daria Knez Rukavina - 3 Daria Knez Rukavina - 1 serija Boomerang - 13 +19 serija Boomerang - 14 Nekad i sad Bila je zvijezda domaćih humorističnih serija, a evo zašto je nestala s malih ekrana: "Željela sam se malo odmaknuti od svega..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene