Dvije prijateljice

Aleksandra Prijović otkrila detalje odnosa s Jelenom Rozgom i kako su se dogovorile da joj dođe na koncert: "Rekla sam joj...''

Aleksandra Prijović i Jelena Rozga Aleksandra Prijović i Jelena Rozga Extra FM/Mario Poje 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Jelena Rozga Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 9 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 8 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 7 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 6 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 5 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 4 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 3 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 2 Aleksandra Prijović i Jelena Rozga - 1 +19 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 13 Galerija

Aleksandra Prijović progovorila je o odnosu s Jelenom Rozgom, koja joj je bila i jedna od gošći na jednom od koncerata u Areni Zagreb.

Jelena Rozga bila je jedna od gošći Aleksandre Prijović na jednom od njezinih koncerata u Areni Zagreb, a najveća zvijezda regije sada je otkrila i kako su to dogovorile.

46-godišnja Jelena pridružila se 28-godišnjoj Aleksandari na pozornici te je otpjevala pjesme "Ginem", "Minus i plus" i "Dani su bez broja", a onda im se pridružila i 63-godišnja Lepa Brena pa su sve tri izvele njezin hit "Hajde da se volimo".

Aleksandra je sada ispričala detalje o njihovu odnosu i kako ju je pozvala na koncert.

"Jako smo se lijepo ispričale. Ona je jako topla, pristojna i normalna žena. Vrlo smo slične, jako mi odgovara njezina energija. Rekla sam joj: 'Imat ću, ako Bog da, koncert u Splitu jednog dana, ne znam kada će to biti. Ti si iz tog grada i logično je nekako da te pozovem tada.' A ona kaže ovako: 'Ma ja ću tebi doći i u Zagreb, i u Split, i gdje god ti želiš'', ispričala je Aleksandra u emisiji Balkanskom ulicom na Blic TV-u.

I Jelena je jednom prilikom priznala da je u Aleksandri zapravo pronašla dobru prijateljicu.

"Aleksandra i ja smo prijateljice posljednjih pet-šest godina. Ona je divna. Volimo zajedničke večere, nešto fino papamo i ćakulamo", otkrila je Jelena jednom prilikom.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zvone Akrap - 1 Stipan i Vinko Macan Ivka Macan Ivka Macan i Andrija Akrap +28 Vesna Bužan Keler i Aljoša Gotovac Zanimljivosti Pogledajte urnebesne fotografije omiljenih likova iz Kumova i kako su nekad izgledali: "Thompson i Danijela!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley - 5 Rosie Huntington-Whiteley - 2 Rosie Huntington-Whiteley - 1 Rosie Huntington-Whiteley - 3 +24 Rosie Huntington-Whiteley - 7 Celebrity Veliki ožiljak na vratu lijepe manekenke ozbiljno je zabrinuo sve koji su ga vidjeli, a iznenadila je i pojavom u trenirci i bez šminke

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene