Ovo je sve!

Pogledajte urnebesne fotografije omiljenih likova iz Kumova i kako su nekad izgledali: "Thompson i Danijela!"

Zvone i Anđela Akrap Zvone i Anđela Akrap Kumovi/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zvone Akrap - 1 Stipan i Vinko Macan Ivka Macan Ivka Macan i Andrija Akrap Vesna Bužan Keler i Aljoša Gotovac Zvone i Anđela Akrap Zvone i Anđela Akrap Ekipa ''Kumova'' - 9 Ekipa ''Kumova'' - 7 Ekipa ''Kumova'' - 5 +22 Ekipa ''Kumova'' - 6 Galerija

Na društvenim su mrežama osvanule fotografije likova iz serije "Kumovi" koje pokazuju kako su izgledali nekada, a oduševile su gledatelje i obožavatelje koji se vesele njihovu povratku na male ekrane.

Gledatelji i obožavatelji serije "Kumovi" sitno odbrojavaju do njezina povratka na male ekrane, a dok strpljivo iščekuju nove zgode svojih omiljenih likova, na društvenim su mrežama osvanule zanimljive fotografije.

Na službenom profilu serije na Instagramu osvanule su urnebesne fotografije koje pokazuju kako su neki od likova izgledali nekada, točnije mladog Zvone Akrapa i njegove Anđele, Ivke Macan i Andrije Akrapa, Vesne Bužan Keler i Aljoše Gotovca te Stipana i Vinka Macana.

"Mladi Zvone Akrap žari i pali Zaglavama sa svojom fenomenalnom frizurom na kojoj su mu zavidjeli i stari i mladi. Žene jednostavno nisu mogle odoljeti njegovim lepršavim uvojcima. No mjesto u njegovu srcu je oduvijek pripadalo samo jednoj. Riječ je, naravno, o Anđeli, s kojom je ubrzo i uplovio u bračnu luku", stoji u opisu fotografije Zvone i Anđele iz mlađih dana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kumovi (@kumovi.novatv)

"U cilom kraju nije bilo tako pristojne i lipe cure kao što je Ivka Macan. Svi su momci tili mladu Ivku iz kuće Macanove, ali ona je svoje srce dala bradatom šarmeru na motorinu - Andriji Akrapu", piše uz crno-bijele fotografije Ivke i Andrije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kumovi (@kumovi.novatv)

"Vjenčanje između mlade, ali do ušiju zaljubljene tuškanačke dive Vesne Bužan Keler i zgodnog dotepenca Aljoše Gotovca zaintrigiralo je zagrebačku javnost te je bio tema mnogih razgovora na špici", stoji uz fotografiju Vesne i Aljoše.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kumovi (@kumovi.novatv)

"Stipan u naponu snage friško nakon povratka iz Njemačke, skupa sa svojim sinom Vinkom otvara Macan Benz, najprosperitetniji brend u Zaglavama i šire", objašnjeno je uz fotografiju Stipana i Vinka iz mladosti. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kumovi (@kumovi.novatv)

"Jedva čekam", "Bravo, kumovi", "Ajmeeee", "Bravo", "Janis Joplin iz Zaglava", "Thompson i Danijela", "Jesu li stvarno ovako izgledali?",   komentari su gledatelja serije.

Novu sezonu serije "Kumovi" gledajte već u ponedjeljak od 20:15 na Novoj TV. 

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley - 5 Rosie Huntington-Whiteley - 2 Rosie Huntington-Whiteley - 1 Rosie Huntington-Whiteley - 3 +24 Rosie Huntington-Whiteley - 7 Celebrity Veliki ožiljak na vratu lijepe manekenke ozbiljno je zabrinuo sve koji su ga vidjeli, a iznenadila je i pojavom u trenirci i bez šminke

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski - 6 Tony Cetinski - 7 Tony Cetinski - 8 +27 Tony Cetinski sa sinom Nekad i sad Pogledajte kako izgleda sin Tonyja Cetinskog, osvanule su njihove rijetke zajedničke fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene