''I eto tada...''

Aleksandra Prijović rasplakala se na spomen dviju osoba koje je spojila na svom koncertu: ''Uvijek sam to sanjala, a nisam imala''

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 5 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 4 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 3 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 2 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 1 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 +20 Aleksandra Prijović - 3 Galerija

Aleksandra Prijović rasplakala se u emisiji uživo kad se prisjetila svojih roditelja koji su nakon dugo godina bili zajedno na istom mjestu.

Aleksandra Prijović združila je javnost diljem regije svojim koncertima i prepunim arenama i dvoranama, ali dvije osobe koje je spojila znače joj puno više od ostalih.

Pjevačica je nedavno gostovala emisiji ''Balkanskom ulicom'' na Blic TV-u, gdje se, između ostalog, dotaknula svojih roditelja.

Borka i Nedeljko rastali su se kad je Aleksandra imala samo tri godine, ali ostali su u dobrim odnosima. Ipak, sretali se previše nisu, a Aleksandri je to srušilo snove.

Brisajući suze, Prijović je rekla da joj je koncert u Nišu puno značio jer su upravo na taj nastup stigli i njena majka i otac te zajedno gledali svoju kćer.

''Eto, taj trenutak. Svako živi svoj život, i kada neko ne može biti zajedno ni ne treba biti zajedno. I to je sve okej, ali ja kao netko tko je uvijek maštao o tome da imam veliku obitelj, nisam imala. Onda oni u kakvim su odnosima već bili, svako je otišao svojim putem, i nekako nisu mogli zajedno...'' rekla je.

''I poslije toliko godina, sada na koncertu, mislim da u Nišu, svi su bili zajedno. I tata sa suprugom, i majka, svi su bili tu na istom mjestu, što se dogodilo možda dva, tri puta'', dodala je pa rasplakala i publiku u studiju.

''Ajme što sam sad napravila svi plaču'', dodala je na to.

@blictvofficial Porodica je SVE! ❤️🥹 #blictelevizija #blictv ♬ original sound - Blic TV

28-godišnja Aleksandra rođena je u Srbiji u Somboru, a djetinjstvo je provela u Hrvatskoj. Nakon razvoda njenih roditelja, ostala je živjeti s majkom u Belom Manastiru.

 

"Najteže mi je bilo kad dođu novogodišnji i božićni praznici. Svi moji prijatelji bili su sa svojim roditeljima, ali ne i ja. Malo sam bila kod mame, malo kod tate, a željela sam da budemo zajedno. To mi je oduvijek bila boljka", rekla je za Aleksandra za magazin Glossy.

Popularna pjevačica odrasla je u Belom Manastiru, a tijekom srednje škole prijavila se na audiciju za Zvezde Granda.

"Okruženje u kojem sam živjela bilo je nemilosrdno prema meni, ali i mojoj majci. Vrijeđali su nas i ponižavali bez ikakva razloga. To me baš boljelo. Svi su se družili zajedno, a ja sam imala samo jednu prijateljicu", izjavila je Aleksandra jednom, ali danas ju bolna prošlost više ne opterećuje.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirta Zečević - 1 Mirta Zečević kao Saška - 1 Mirta Zečević kao Saška Mirta Zečević - 2 +9 Mirta Zečević kao Saška - 4 Nekad i sad Utjelovila je upečatljivu Sašku s ožiljkom u našoj hit-seriji, a danas izgleda potpuno drukčije i živi u drvenoj kućici izvan urbane sredine!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez, Ben Affleck, Matt Damon i Luciana Barroso Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 +28 Ben Affleck i Matt Damon Zanimljivosti Izvori bliski Lopez i Afflecku boje se da će im se dogoditi ono najgore, a njegov zadnji potez ide tome u prilog: "Obit će joj se to o glavu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene