Još malo pa Osijek!

Evo koliko je Aleksandra Prijović zaradila za tri nastupa u noćnom klubu nakon rasprodanih arena, dostigla je nivo glazbene ikone u regiji!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Ahel/ATAImages 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović +20 Aleksandra Prijović sa sinom - 1 Galerija

Aleksandra Prijović u kratkom je roku postala jedna od najpoznatijih pjevačica regije, a evo koliko je zaradila u samo tri noći nastupa oko Nove godine.

Velika regionalna zvijezda Aleksandra Prijović u posljednjih nekoliko mjeseci postala je jedna od najtraženijih pjevačica regije, a osim milijuna koje je zaradila na koncertima diljem bivše Jugoslavije, odradila je i nekoliko nastupa u klubovima.

Uoči dočeka Nove godine nastupala je u Beogradu tri večeri zaredom, a za samo sat vremena pjevanja zaradila je 100 tisuća eura, piše Kurir.

Inače, Aleksandra je nastupe po klubovima svela na minimum kako bi se u potpunosti posvetila koncertima po arenama, a Hrvati će je sljedeći put gledati u Gradskom vrtu u Osijeku.

''Moram prvo još jednom zahvaliti svima koji su kupili karte i ponosno najavljujem još jedan koncert u Osijeku. Vidimo se i 15. 2. Nikada iskreno ne razmišljam o tome koliko će biti dana, sada hoće li biti tri ili više, bitno je da nam bude lijepo. Naravno da što je veći broj koncerata, veći je uspjeh, ali mislim da ne treba ni pretjerivati. Mislila sam da poslije Zagreba, kada je u pitanju Hrvatska i prodaja karata, ne može luđe, ali onda se dogodio Osijek. Nitko ovo nije mogao ni pomisliti. Mogu obećati da ću dati sve od sebe da svi s koncerata odu zadovoljni. Ljubim vas sve'', poručila je Prijović svojim obožavateljima preko Extra FM-a.

Turneja Od Istoka do zapada ostat će upamćena i kao najveći koncertni spektakl na ovim prostorima te zasigurno nešto što je obilježilo 2023. godinu, no sudeći prema interesu za koncerte u Osijeku, čini se da će slično biti i u godini pred nama.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina +21 Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina Nekad i sad Snježna idila Željka i Fani Kerum: Pridružio im se i njezin brat, zbog kojeg je nastala prava pomutnja!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +26 Nenad i Bloom Tatarinov Celebrity Šuput pokazala kako izgledaju njezina jutra u luksuznom hotelu u Dubaiju, pogledajte i što prvo vidi kad se probudi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene