Sve se brzo razjasnilo

Snježna idila Željka i Fani Kerum: Pridružio im se i njezin brat, zbog kojeg je nastala prava pomutnja!

Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina Goran Sebelic/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum +16 Fani i Željko Kerum - 1 Galerija

Isplivale su fotografije Željka i Fani Kerum sa skijališta Nassfeld iz 2016. godine, koje su zaustavile glasine o problemima u njihovu braku.

Poduzetnik i bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum (63) od 2013. u sretnom je braku s 24 godine mlađom Fani Kerum, s kojom ima troje djece.

Par je započeo vezu dok je on još bio u braku s bivšom suprugom Ankicom, a Željko je priznao da imaju aferu 2009. godine, kada je otkrio da zajedno čekaju dijete.

Ubrzo je uslijedio razvod od Ankice, s kojom je Željko također dobio troje djece.

Sada su isplivale fotografije bračnog para Kerum iz 2016. godine, s popularnog austrijskog skijališta Nassfeld. Željko i Fani snimljeni su kako zagrljeni šeću po snijegu, a te su fotografije zaustavile glasine o njima koje su kružile tih dana.

Naime, Fani je prvo snimljena na skijalištu u društvu svojeg brata Saše Horvata, a Željka nije bilo na vidiku, što je potaknulo nagađanja o nevoljama u njihovu braku.

Sporne fotografije, ali i idilične prizore bračnog para Kerum, pogledajte u galeriji.

Par posljednjih godina rijetko imamo priliku vidjeti zajedno u javnosti i vješto skrivaju svoju privatnost.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Cillian Murphy sa ženom i sinom Cillian Murphy sa ženom i sinom Cillian Murphy - 2 Cillian Murphy - 4 +27 Cillian Murphy - 3 Zanimljivosti Tajnoviti ljepotan kojeg svi obožavaju svoj privatni život vješto čuva, a sada je pokazao obitelj, za koju rijetki znaju kako izgleda!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown - 3 Millie Bobby Brown - 2 Millie Bobby Brown - 1 Sabrina Carpenter - 4 +23 Sabrina Carpenter - 3 Zanimljivosti Zašto generacija Z danas izgleda starije od milenijalaca? Stručnjaci se slažu u jednom razlogu koji bi svi trebali čuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene