Samozatajna Ankica

Pogledajte kako izgleda prva supruga Željka Keruma, koju je ostavio zbog Fani, njezine fotografije prava su rijetkost!

Željko i Ankica Kerum Željko i Ankica Kerum Mario Todoric/Cropix 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Ankica Kerum Željko i Ankica Kerum Ankica Kerum Ankica Kerum i Nevenka Bečić Ankica Kerum i Nevenka Bečić Nevenka Bečić i Željko Kerum Fani i Željko Kerum - 6 Fani i Željko Kerum - 7 Fani i Željko Kerum - 5 Fani i Željko Kerum - 4 +6 Fani i Željko Kerum - 2 Galerija

Željko Kerum prije Fani bio je u braku s Ankicom, koja se oduvijek držala podalje od očiju javnosti.

Bivši gradonačelnik Splita, poduzetnik Željko Kerum (62), od 2013. godine u sretnom je braku s 24 godine mlađom Fani, koja se prije udaje prezivala Horvat.

Zajedno imaju troje djece, sinove Zvonimira i Franu te kćer Eleonoru, dok Željko iz prvog braka ima još troje djece, sinove Joška i Zvonu te kćer Nevu.

Kerumova prva supruga zvala se Ankica i vjenčali su se 1989. godine u Vatrogasnom domu u Kaštel Sućurcu. Prije vjenčanja bili su pet godina u vezi, a upoznali su se na splitskoj rivi kad je ona imala 22 godine i radila je kao pripravnica na sudu.

Anica se oduvijek držala podalje od očiju javnosti i njezine fotografije prava su rijetkost, a one koje smo pronašli možete pogledati u našoj galeriji.

Kerum je 2009. godine priznao da je već nekoliko godina u vezi sa svojom sadašnjom suprugom Fani i da zajedno čekaju dijete, iako je tada još bio u braku s Ankicom.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Roy Dupuis - 6 Roy Dupuis - 4 Roy Dupuis - 5 Roy Dupuis - 3 +9 Roy Dupuis - 2 Nekad i sad Sjećate se fatalnog Michaela iz hit-serije "Nikita"? Ima 60 godina i kažu da izgleda bolje nego ikad!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Mia Dimšić Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 +25 Jelena Rozga - 4 Celebrity Evo kako se Rozga pobrinula da svi oko nje padnu u drugi plan, nije ju uspjela zasjeniti ni zgodna mlađa kolegica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene