sve je stalo kad se pojavila!

Evo kako se Rozga pobrinula da svi oko nje padnu u drugi plan, nije ju uspjela zasjeniti ni zgodna mlađa kolegica!

Jelena Rozga Jelena Rozga Nikola Vilic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Mia Dimšić Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga - 7 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 +19 Jelena Rozga - 7 Galerija

Jelena Rozga pokazala je svoje raskošne atribute i ukrala sve poglede na Melodijama Jadrana.

Pjevačica Jelena Rozga (45) predstavila se na Melodijama Jadrana s pjesmom "Idi ti", a sve je posebno oduševila svojim izdanjem za nastup.

Jelena je odabrala upečatljivu ružičastu haljinu s dubokim izrezom na dekolteu i prorezima koji otkrivaju gornji dio trbuha i leđa, u kojoj je istaknula svoju vitku figuru, ali i raskošne atribute.

Zgodna Jelena spremno je pred fotografima pokazala svoju haljinu sa svih strana, a pozirala je i u društvu kolegice Mije Dimšić, koja je nastupila u duetu s Nenom Belanom.

I Mia je za nastup odabrala upečatljivo izdanje s točkastom bluzom i jarko crvenom suknjom, no pored atraktivne Rozge pala je u drugi plan.

Jelena je nedavno zablistala u još jednom ružičastom izdanju na nastupu u Pitomači, a tada je odabrala mini haljinu u kojoj je na pozornici morala paziti na svaki pokret.

Inače, Jelenin život uvijek je pod svjetlima reflektora, a hrvatsku javnost posebno zanima i njezin ljubavni status, koji pjevačica vješto skriva otkako je prekinula s našim violončelistom Stjepanom Hauserom.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Joško Čagalj i supruga Ana - 2 +19 In Magazin: Joško Čagalj Jole - 4 Celebrity Kad vidite kakav je dekolte servirala Jolina supruga, bit će vam jasno zašto je bilo jako teško skinuti pogled s nje!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dubravka Tomeković Aralica, Sandra Dedić, Diana Šetka Sandra Dedić i kći Ema Dubravka Tomeković Aralica, Sandra Dedić, Diana Šetka Sandra Dedić i Alen Slavica +7 Sandra Dedić i Alen Slavica Celebrity Rijetki znaju kako izgleda i tko je samozatajna kći Arsena Dedića, no napravila je iznimku i pojavila se na važnom događaju vezanom za svog oca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene