Ljepotica!

Jelena Rozga u kratkoj haljinici istaknula svoje glavne adute, obožavateljima je pripremila pravi raj za oči!

Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 5 Damir Spehar/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga - 7 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga i Severina - 2 Jelena Rozga i Severina - 3 Jelena Rozga - 3 +20 Jelena Rozga - 2 Galerija

Jelena Rozga održala je koncert u Pitomači, a publika je osim u njezinim velikim hitovima uživala i u pogledu na Jelenine vitke noge u kratkoj ružičastoj haljinici.

Jedna od naših najvećih zvijezda i omiljena pjevačica Jelena Rozga održala je koncert u Pitomači u sklopu obilježavanja dana općine, a za tu je priliku odabrala posebnu haljinicu u ružičastoj boji s volanima.

Jele je u njoj pokazala svoje duge vitke noge na kojima je nosila crne sandale na petu, a imala je i visoki rep. Na pozornici je pjevala i veselo plesala, a u jednom trenu sišla je i s pozornice i došla pozdraviti svoju publiku koja je za nju nosila i transparent: ''Jele mi te volimo!''.

Figuri naše pjevačice svi se uvijek dive, a prati je i kompliment da izgleda kao balerina. To i nije daleko od istine jer je Rozga kao djevojčica plesala balet, ali je talent za pjevanje prevladao, pa je zbog pjevačke odustala od karijere primabalerine.

Inače, Jelenin život uvijek je pod svjetlima reflektora, a hrvatsku javnost posebno zanima i njezin ljubavni status, koji pjevačica vješto skriva. Posljednja javna veza u kojoj je bila je romansa s našim violončelistom Stjepanom Hauserom.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandarić - 1 Mario Mandarić - 3 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 1 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 4 +29 Mario Mandarić, Helena Naletilić Celebrity Omiljeni domaći chef i njegova supruga rastopili su sve redom preslatkom objavom: "Naš novi mali, slatki član obitelji"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 4 Adriana Ćaleta-Car - 3 Adriana Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car +29 Adriana Ćaleta-Car - 1 Celebrity Trudna supruga našeg nogometaša do poroda broji još sitno i izaziva zavist fotografijama s ljetovanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene