Imala je posebnu ulogu

Te 2008. godine Rozga je podržala Sevku tijekom važnog trenutka u njenom životu, a onda su se njihovi putevi razišli!

Jelena Rozga Jelena Rozga Jurica Galoic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga i Boris Novković Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga i Severina - 4 Jelena Rozga i Severina - 2 Jelena Rozga i Severina - 3 Jelena Rozga i Severina - 1 Jelena Rozga i Severina - 5 Jelena Rozga i Severina - 4 Jelena Rozga i Severina - 3 +22 Jelena Rozga i Severina - 2 Galerija

Jelena Rozga 2008. godine podržala je Severinu na važnom događanju, a onda su postale velike rivalke, a kakav je njihov odnos ni danas se ne zna.

Mlada Jelena Rozga 2008. godine podržala je Severinu na njezinoj promociji albuma ''Zdravo Marijo'' koja je bila sve osim promocije albuma.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

Naime, Severina je događanje osmislila kao vjenčanje, a među djeverušama se našla i sama Rozga.

U rozoj haljinici i s vjenčićem na glavi poput djevojčice, Rozga je i tada izgledala predivno.

Tih su se godina Severina i Jele družile, ali nakon što je Rozga krenula u solo karijeru i počela izbacivati hitove, dvije velike splitske zvijezde su se krenule razilaziti.

Sevka i Jele godinama su šutjele o tome što se točno među njima dogodilo, a u najboljim odnosima nisu ni danas. Međutim, mnogi tvrde kako su pjevačice jedna drugoj gostovale na koncertima u međuvremenu te da se ne mrze, ali da si nisu ni najbolje prijateljice.

Što god da se između ove dvije ljepotice dogodilo, nije im utjecalo na karijere koje im iz godine u godinu rastu, a danas slove za jedne od najvećih regionalnih pjevačkih zvijezda.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Juliana Nalu - 3 Juliana Nalu - 2 Juliana Nalu - 4 Juliana Nalu - 1 +15 Juliana Nalu - 15 Celebrity Tko je zgodna Brazilka o kojoj priča cijeli svijet? U gaćicama koje su malo toga prekrile pokazala je sve svoje čari!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Baban - 25 Lucija Baban - 24 Lucija Baban - 23 Lucija Baban - 22 +29 Lucija Baban - 21 Celebrity Pogledajte zašto prezgodnu sestru naše poznate glumice na Instagramu prati više o 115 tisuća ljudi, puno je tu golišavih i izazovnih izdanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene