egzotična ljepotica

Tko je zgodna Brazilka o kojoj priča cijeli svijet? U gaćicama koje su malo toga prekrile pokazala je sve svoje čari!

Juliana Nalu Juliana Nalu Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Juliana Nalu - 3 Juliana Nalu - 2 Juliana Nalu - 4 Juliana Nalu - 1 Juliana Nalu - 15 Juliana Nalu - 14 Juliana Nalu - 13 Juliana Nalu - 12 Juliana Nalu - 11 Juliana Nalu - 10 +9 Juliana Nalu - 9 Galerija

Juliana Nalu snimljena je u minijaturnom bikiniju u Miamiju gdje se nalazi i poznati sportaš čije je srce navodno osvojila.

Brazilska manekenka Juliana Nalu osvaja sve svojom pojavom i egzotičnom ljepotom gdje god da se pojavi, a tako je bilo i ovih dana u Miamiju gdje je snimljena na jednoj od plaža.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

25-godišnja Juliana je privukla je pozornost paparazza minijaturnim bikinijem koji joj je jedva prekrio strateške dijelove dok je šetala plažom i kupala se u oceanu s prijateljicom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JULIANA NALÚ (@juliananalu)

Ova je ljepotica poznata i kao bivša djevojka repera Kanyea Westa, a u posljednje se vrijeme šuškalo da je osvojila srce vozača Formule 1 Lewis Hamiltona koji ovih dana također boravi u Miamiju, no njih dvoje se nikada o tome nije javno oglasilo.

Prema pisanju stranih medija upoznali su se prije početka njegove nove sezone kada je on otišao na odmor na Antarktiku zajedno s Ninom Dobrev, Shaunom Whiteom i Jaredom Letom, a gdje se i ona zatekla. Nakon Kanyea Juliana nije s nikim službeno izlazila, ali svima su sumnjiva njezina i Lewisova pojavljivanja u istim gradovima.

Juliana je popularna i na društvenim mrežama pa na profilu na Instagramu broji 952 tisuće pratitelja koji se dive njezinoj prirodnoj ljepoti i trenucima koje dijeli s njima, a najviše pažnje privlači atraktivnim i seksepilnim fotografijama.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ruslana - 5 Ruslana - 4 Ruslana - 5 Ruslana - 4 +9 Ruslana - 3 Nekad i sad Sjećate li se predivne Ruslane? Njezin nastup na Eurosongu upisao se u povijest, a evo kako izgleda danas!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +30 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Celebrity Novi ispad Bena Afflecka prema Jennifer Lopez razbjesnio je njezine fanove: "Možeš imati sve, a opet biti jadan"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene