prva dostupna fotka!

Sestra Jelene Rozge prvi put snimljena u javnosti, malo tko zna kako izgleda jer se ne voli pokazivati: "Ona je potpuno drugi tip"

Jelena Rozga Jelena Rozga Duje Klaric/Cropix 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Julija Rozga Ćuk i Mirela Kokan Julija Rozga Ćuk Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Anamarija Asanović Jelena Rozga Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom Jelena Rozga s mamom Marijom Jelena Rozga, Tonči Huljić Jelena Rozga, Domenica, Lorena Jelena Rozga - 1 +21 Jelena Rozga - 2 Galerija

Sestra Jelene Rozge, Julija Rozga Ćuk, privukla je pozornost svojom pojavom na jednom događanju u Splitu.

Starija sestra jedne od naših najpoznatijih pjevačica, Jelene Rozge, Julija Rozga Ćuk u javnosti se pojavljuje u rijetkim prigodama i malo tko zna kako zapravo izgleda, ali nedavno je odlučila učiniti iznimku.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uvijek je lijepo...'' Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

46-godišnja Julija bila je gošća predstavljanja nove mirisne kreacije jednog brenda u Splitu, gdje je pozirala i fotografima koji su se tamo našli. Za tu je prigodu obukla crnu kombinaciju, a s lica nije skidala tamne sunčane naočale. Julija se inače ne voli eksponirati, pa dosad nije postojala niti jedna njezina fotografija dostupna javnosti. Osim Julije na druženju su uživale i splitska dizajnerica Anamarija Asanović, pjevačica Silvia Dvornik i drugi.

Sestre Rozga inače su jako bliske i unatoč tome što Julia vješto izbjegava medije Jelena je u nekoliko navrata pričala o njoj.

"Dugo smo se mi tukle, negdje do 17. godine. Sjećam se, već sam pjevala u Magazinu i nešto smo se bile posvađale, nešto oko odjeće, normalno, sestra je bila puna modrica, a meni je falilo pola kose", prisjetila se jednom prilikom za IN magazin.

Tinejdžerske razmirice danas su daleko iza njih i sestre su u odličnim odnosima, a Jelena je i ponosna teta njezine djece, Lee i Noe.

"Moja sis, ja je zovem sis, ona potpuno drugi život vodi. Julija je majka, predivna mama i Julija je oduvijek bila tip koji se dizao u osam ujutro. Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugi tip. Ona se odlučila za mirniji način života", kazala je prije dvije godine za RTL Ekskluziv.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 5 +25 Rita Ora - 2 Celebrity Pokazala je da ne nosi ništa ispod tijesnog trikoa, u ovakvoj kombinaciji paparazzima nije mogla pobjeći

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 5 +27 Danijela Dvornik Celebrity Danijela Dvornik u sićušnom bikiniju pokazala figuru na kojoj naporno radi, a neki su primijetili i nešto zbog čega su se zabrinuli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene