Svaka čast!

Rozga izvela tešku zavodljivu pozu u kratkim hlačicama, a u naručju ju je držao dečko poznate regionalne pjevačice

Jelena Rozga i Ziga Sotlar - 1 Jelena Rozga i Ziga Sotlar - 1 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ziga Sotlar - 2 Jelena Rozga, Jole Jelena Rozga Jelena Rozga, Pero Kozomara Jelena Rozga, Tonči Huljić Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 +23 Jelena Rozga - 2 Galerija

Jelena Rozga pokazala je svoju nevjerojatnu fleksibilnost, a u naručju ju je držao dečke jedne popularne regionalne pjevačice Sare Jo.

Jelena Rozga iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu objavivši novu fotografiju s koncerta u Beogradu.

Pogledaj i ovo Sara jo i Ziga Sotlar - 3 Zaljubljena do ušiju! Srpska pjevačica koju obožavaju u Hrvatskoj objavila je niz fotki s dečkom i otkrila gdje se nalaze: "Dvije avanturističke veličine"

Iako su svi navikli na njenu vitku figuru i da izgleda poput balerine, Jele je ovog puta iznenadila fleksibilnošću te je na koncertu pjevajući napravila špagu u zraku, a u naručju ju je držao dečko jedne od najvećih regionalnih zvijezda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Ziga Sotlar već je neko vrijeme u vezi sa Sarom Jo, a i njih je spojio posao. Ziga je profesionalni plesač, a nerijetko je bio pratnja i Sari na njenim koncertima te se tu rodila ljubav.

Ziga pleše za brojne druge regionalne zvijezde pa i za Jelenu Rozgu, a ona čini se uvijek uživa u njegovom prisustvu.

Sara Jo im se tako javila u komentaru te stavila emotikon s očima u obliku srca te vatrice, a javili su im se i drugi slavni prijatelji poput Franke Batelić, Valentine Walme, Jelene Karleuše i ostalih.

''Madonna na aparatima'', napisao je jedan drugi pratitelj.

''Kaka nam je ova Jeca... Luda k'o struja... Nema veze, volimo je, slatka skroz'', ''Jelena, sretan ti 23 rođendan'', ''I kako sad tebe prestat volit'', pisali su joj ostali pratitelji.

Rozga je, inače, u Štark Areni održala dva koncerta koji su bili rasprodani, a bio je to spektakl na koji je beogradska publika čekala više od 10 godina.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 4 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda +2 Bridget Fonda Nekad i sad Na ovim je fotografijama žena koja je nekad posebnom ljepotom obarala s nogu, pogledajte kako je izgledala u danima najveće slave!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić u Zadru Zdravko Čolić u Zadru - 7 Zdravko Čolić u Zadru - 6 +25 Zdravko Čolić u Zadru - 5 Celebrity Malo tko zna da Zdravko Čolić ima brata koji mu nevjerojatno nalikuje, a nikada ne biste pomislili čime se bavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene