Ne voli se eksponirati

Malo tko zna da Zdravko Čolić ima brata koji mu nevjerojatno nalikuje, a nikada ne biste pomislili čime se bavi!

Zdravko Čolić Zdravko Čolić Nikša Duper/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić u Zadru Zdravko Čolić u Zadru - 7 Zdravko Čolić u Zadru - 6 Zdravko Čolić u Zadru - 5 Zdravko Čolić u Zadru - 4 Zdravko Čolić u Zadru - 3 Zdravko Čolić u Zadru - 2 Zdravko Čolić u Zadru - 1 Zdravko Čolić u Zadru - 8 +19 Zdravko Čolić u Zadru - 7 Galerija

Zdravko Čolić ne voli isticati svoj privatan život, a malo tko zna da ima i brata koji se krije daleko od očiju u javnosti.

Zdravko Čolić jedan je od rijetkih pjevača naše estrade koji vole svoj privatan život držati u tajnosti, a svoju obitelj rijetko kad izlaže u prvi plan.

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 "Fotografije koje će obići regiju!" Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

Malo tko zna da Zdravko ima i brata, a on se vješto krije od očiju javnosti. Zove se Dragan Čolić, živi i radi u Beogradu, a bavi se poslom na koji nitko na prvu ne bi pomislio. U srpskoj prijestolnici Dragan drži ćevabdžinicu.

Draganovu i Zdravkovu zajedničku fotografiju možete pogledati OVDJE.

Braća Čolić inače su vrlo bliski, a Zdravko je jednom kratko prokomentirao njihovo odrastanje.

''Roditelji su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje dali su nama dvojici'', rekao je ranije Čola.

Njihova majka Stana bila je domaćica, a otac Vladimir policijski oficir u Ministarstvu unutrašnjih poslova te je obitelj uvijek skromno živjela.

Dragan je često viđen gost na Zdravkovim koncertima, a poznat je i po bliskom prijateljstvu s pjevačicom Nedom Ukraden, koje traje već nekoliko desetljeća, no unatoč zvjezdanim prijateljstvima od svjetla reflektora nastoji pobjeći što dalje. O njegovu se privatnom životu malo toga zna, a na profilu na Facebooku mu trenutačno piše da je rastavljen i nije poznato je li koja dama osvojila njegovo srce.

Sudeći po ovoj fotografiji, braća nevjerojatno sliče, ali više informacija od ovih teško ćete pronaći.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 12 Damiano David - 11 Damiano David - 10 Damiano David - 9 +23 Damiano David - 8 Nekad i sad Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle - 1 Konstrakta i Let 3 Let 3 - 3 Let 3 - 2 +26 In Magazin: Let 3 - 7 Celebrity Mrle pozirao u kupaćim gaćicama, a fanovima je za oko zapeo jedan detalj koji ne ide uz ovu odjevnu kombinaciju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene