''Pa kako to?''

Mrle pozirao u kupaćim gaćicama, a fanovima je za oko zapeo jedan detalj koji ne ide uz ovu odjevnu kombinaciju

Damir Martinović Mrle - 2 Damir Martinović Mrle - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle - 1 Konstrakta i Let 3 Let 3 - 3 Let 3 - 2 In Magazin: Let 3 - 7 In Magazin: Let 3 - 6 In Magazin: Let 3 - 5 In Magazin: Let 3 - 4 In Magazin: Let 3 - 3 In Magazin: Let 3 - 2 +20 Let 3 u Izraelu - 7 Galerija

Damir Martinović Mrle objavio je fotografiju u kupaćim gaćicama dok je pozirao na ručniku s posebnim motivima koji su postali vrlo popularni.

Damir Martinović Mrle, član Leta 3 koji će nas ove godine predstavljati na Euroviziji s pjesmom ''Mama ŠČ'' objavio je posebnu fotografiju s prepoznatljivim motivima.

Pogledaj i ovo Damir Martinović Mrle - 1 "Genij, plus dobar PR" Mrle o pjesmi ''Babaroga'' za Doru: "Angažirao sam DORH, neka institucije rade svoj posao!"

U crvenim kupaćim gaćicama s odsjajem, topiću i čizmama Mrle je pozirao na fotošopiranoj plaži i to na crnom ručniku na kojem je velikim slovima napisana već prepoznatljiva izreka ''ŠČ!''.

''A šta je s čizmama?'', ''Pa kako čizme na kupaći'', pitali su se ipak neki pratitelji, a drugi su se složili da je Mrle spreman za ljeto.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Martinović Mrle (@mrle.let3)

Letovci su od ova dva slova napravili pravi hit, a diljem Europe već se pjevuše njihovi stihovi koje će otpjevati u Liverpoolu na eurovizijskom natjecanju.

Dečki naporno rade na promociji svoje pjesme, a ''ŠČ'' se može pronaći na brojnim stvarima i u brojnim razgovorima proteklih nekoliko tjedana.

Podsjetimo, nedavno su predstavili i zlatni traktor kojim će stići na natjecanje.

''On je simbol transhumanizma, danas je čovjek došao tehnologijom do tog nivoa da stvarno može iskorijeniti glad i siromaštvo na cijelom svijetu. I puno sretnije živjeti. Ako budemo sretnije živjeli, onda ćemo biti tolerantniji jedni prema drugima'', govori Damir Martinović Mrle o traktoru.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 12 Damiano David - 11 Damiano David - 10 Damiano David - 9 +23 Damiano David - 8 Nekad i sad Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +28 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput zadnjom objavom u badiću potaknula na žustru raspravu, neki se dive njenoj hrabrosti, a drugima je jedna stvar nejasna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene