Mnogima ovo nije fer

Let 3 zauzeo je 13. mjesto na ovogodišnjem Eurosongu, u anketi nam recite jesu li zaslužili više!

Let 3 na proglašenju - 7 Let 3 na proglašenju - 7 Sanjin Strukic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 na proglašenju - 9 Let 3 na proglašenju - 8 Let 3 na proglašenju - 7 Let 3 na proglašenju - 6 Let 3 na proglašenju - 5 Let 3 na proglašenju - 4 Let 3 na proglašenju - 3 Let 3 na proglašenju - 2 Let 3 na proglašenju - 1 Let 3 - 4 +19 Let 3 - 3 Galerija

Let 3 osvojio je 13. mjesto na ovogodišnjem Eurosongu, a još se uvijek nižu razne reakcije na njihov plasman, u anketi nam recite što vi mislite o ovome mjestu.

Let 3 osvojio je 13. mjesto na ovogodišnjem Eurosongu, a reakcije na pobjednicu ovog natjecanja i na plasman naših dečkiju ne prestaju se nizati.

Pogledaj i ovo Let 3 - 5 Počinje odbrojavanje Jedva prepoznatljiv Prlja se oporavio i s ekipom odradio generalnu probu, evo kako izgleda njihov nastup prije finala!

Od žirija iz država Europe letovci su dobili samo 11 bodova, a publika ih je sa 112 bodova spasila i malo podigla na prvi dio ljestvice. Iako je cijela dvorana zajedno s dečkima uzvikivala ''ŠČ!'', to očito nije bilo dovoljno.

Međutim, vrlo visoki bodovi žirija i nešto više od 200 bodova publike odlučili su da pobjedu odnosi švedska predstavnica Loreen s pjesmom ''Tattoo''. Drugo mjesto zauzela je Finska s pjesmom ''Cha Cha Cha''.

Fanovi Leta 3 ljuti su na njihov plasman te se slažu u jednom, letovci su zaslužili više mjesto na ljestvici i puno više bodova za svoj nastup.

Iako je 13. mjesto veliki uspjeh za Hrvatsku obzirom da se prošlih šest godina ni nismo plasirali u finale, mnogi misle da smo ove godine zaslužili još više.

A što vi mislite, recite nam u anketi.

Je li Let 3 zaslužio veći plasman na Euroviziji?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 nakon Eurosonga - 3 Let 3 nakon Eurosonga - 2 Let 3 nakon Eurosonga - 1 Let 3 na proglašenju - 9 +27 Let 3 na proglašenju - 8 Celebrity Dečki iz Leta 3 poslije Eurosonga se javili s ružama u stražnjicama, evo što su imali za poručiti

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 sa suprugama i prijateljima - 12 Let 3 sa suprugama i prijateljima - 11 Let 3 sa suprugama i prijateljima - 9 Let 3 sa suprugama i prijateljima - 8 +26 Let 3 sa suprugama i prijateljima - 7 Celebrity Letovce su po povratku u hotel dočekale supruge i prijatelji koji ponos na svoje dečke nisu skrivali

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene