Bodovi su razočarali

Pogledajte kako su letovci izgledali dok je trajalo glasanje, ovakvo njihovo raspoloženje bilo je i očekivano

Let 3 na proglašenju - 9 Let 3 na proglašenju - 9 Sanjin Strukic/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 na proglašenju - 9 Let 3 na proglašenju - 8 Let 3 na proglašenju - 7 Let 3 na proglašenju - 6 Let 3 na proglašenju - 5 Let 3 na proglašenju - 4 Let 3 na proglašenju - 3 Let 3 na proglašenju - 2 Let 3 na proglašenju - 1 Let 3 - 4 +23 Let 3 - 3 Galerija

Dečki iz Leta 3 nisu uspjeli odnijeti pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, a njihova lica za vrijeme čitanja glasova bila su razočaravajuća.

Let 3 sa svojom ''Mama ŠČ!'' nije uspio osvojiti ovogodišnji Eurosong, a u našoj galeriji možete pogledati njihove fotografije dok je trajalo čitanje glasova žirija.

Pogledaj i ovo Let 3 netipična izdanja Prvi nastup Leta 3 nakon Eurosonga izgledao je potpuno drugačije od onog u Liverpoolu, eurovizijski fanovi ovakve bi ih jedva prepoznali!

''Mama ŠČ!'' od žirija iz Europe dobila je samo 11 bodova, a ni sami letovci nisu mogli vjerovati da im skoro nitko od država nije dao svoj glas.

Ipak, publika im je dala 112 bodova pa su skočili na 13. mjesto po zbroju svih bodova i 7. po pitanju publike.

Na njihovim licima vidjelo se blago razočarenje što se u broju glasova ne vidi sva podrška koju su dobivali ovih dana, ali kako su i sami rekli, njima je i sam nastup na ovakvom natjecanju i uz takvu produkciju već pobjeda.

''Odlično, super. Napokon je gotovo. Pokazalo se to s početka cijele priče, kao kad smo namjestili pobjedu na Dori. Opet su nas pokušali uvući u neke pe*erske radnje, protuprirodne čak bih dodao. Ali eto, mi smo na strani naroda i narod je očito na našoj strani. Dobili smo iznenađujuće velik broj bodova od publike iz cijele Europe i svijeta. To nam je zaista velika nagrada i satisfakcija za trud koji smo uložili. To je nešto što nas ispunjava, i duhovno i tjelesno, i otvore i zatvore. Sretni smo'', rekao je Zoran Prodanović Prlja.

A pobjedu je odnijela Šveđanka Loreen sa svojom pjesmom ''Tattoo''.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Juliana Nalu - 3 Juliana Nalu - 2 Juliana Nalu - 4 Juliana Nalu - 1 +15 Juliana Nalu - 15 Celebrity Tko je zgodna Brazilka o kojoj priča cijeli svijet? U gaćicama koje su malo toga prekrile pokazala je sve svoje čari!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 5 Let 3 - 4 Let 3 - 3 Let 3 - 2 +25 Let 3 - 1 Celebrity Ovo su reakcije oduševljenja na finalni nastup Leta 3 u Liverpoolu, reagirao je čak i službeni profil Eurovizije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene