''Neviđeno za Hrvatsku!''

Ovo su reakcije oduševljenja na finalni nastup Leta 3 u Liverpoolu, reagirao je čak i službeni profil Eurovizije

Let 3 Let 3 Sanjin Strukic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 5 Let 3 - 4 Let 3 - 3 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Let 3 - 3 Let 3 - 6 Let 3 slavi prolazak u finale - 1 Let 3 slavi prolazak u finale - 3 Let 3 +19 Let 3 Galerija

Let 3 opet je izazvao razne reakcije publike na svoj finalni nastup na Eurosongu, ovo su neke od njih.

Let 3 opet je izazvao lavinu reakcija nakon svog posljednjeg nastupa u finalu ovogodišnjeg Eurosonga u Liverpoolu. 

Pogledaj i ovo Let 3 - 2 Pogledajte atmosferu! Ususret finalu letovci dijele autograme, dobili su i spas za grlo, a Ivanka se od Mrleta ne odvaja!

Nakon što su opet pomeli konkurenciju na pozornici, reakcije se nisu prestale nizati, a mi smo izdvojili najbolje od njih.

''Top 5'', ''Bravo ŠČ!'', ''Najboljiiiii'', ''Razvalili su'', ''Neviđeno za Hrvatsku, svaka čast'', ''Bravo Prle, najbolje do sad'', ''Nakon svih uspavanki, najbolji su!'', ''Poletit će oni u top 3!'', ''Fenomenalno, gromoglasna vriska publike na kraju je sve rekla'' samo su neki od komentara na Facebooku.

Mnogi su primijetili i da je publika uzvikivala ''ŠČ!'' svaki put u pjesmi: ''Publika je pjevala s njima'', ''Naježio sam se na svako ŠČ publike''.

Službeni profil Eurovizije podijelio je dijelić nastupa i na svom Twitter profilu, a u opis su napisali: ''Ne, ne halucinirate, ovo je Eurovizija!'', a objavili su i poseban status: ''ŠČ!''.

Javili su se tu i strani gledatelji.

''Ovo je tradicionalno eurovizijski'', ''Iskreno, Hrvatska bi trebala pobijediti'', ''Moj glas ide Hrvatskoj'', pisali su.

Osim Leta 3, večeras je nastupilo još 25 zemalja koje su predstavile svoju pjesmu, a samo jedna među njima je ona pobjednička.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 4 Let 3 - 5 +32 Let 3 Celebrity Letovci rasturili u finalnom nastupu na Eurosongu, cijela dvorana s njima je pjevala već dobro poznati izraz!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Franke Batelić Viktor Sin Franke Batelić Viktor Franka Batelić i Sara Jo - 3 Franka Batelić i Sara Jo - 1 +27 Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte kako je sin Franke i Ćorluke reagirao na nastup Leta 3 na Eurosongu, pjevačica je objavila urnebesan video mališana!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene