Španjolci ih bome vole!

Let 3 se javio iz Madrida i pokazao kako su ih tamo dočekali, opis videa sve je nasmijao do suza: "Ovo je sve!"

Let 3 - 1 Let 3 - 1 Let 3/Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 3 Let 3 - 4 Let 3 - 2 In Magazin: Let 3 - 4 In Magazin: Let 3 - 5 In Magazin: Let 3 - 6 In Magazin: Let 3 - 2 In Magazin: Let 3 - 3 Let 3 u Izraelu Let 3 u Izraelu - 7 +11 Let 3 u Izraelu - 6 Galerija

Let 3 je na svom službenom profilu na Instagramu objavio video i to uoči nastupa koji pripremaju za tamošnje obožavatelje.

Dečki iz Leta 3 trenutačno se nalaze u Madridu gdje promoviraju svoju pjesmu "Mama ŠČ" s kojom će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu u Liverpoolu, a odakle su poslali i zanimljivu poruku.

Pogledaj i ovo Let 3 netipična izdanja Prvi nastup Leta 3 nakon Eurosonga izgledao je potpuno drugačije od onog u Liverpoolu, eurovizijski fanovi ovakve bi ih jedva prepoznali!

"Se*, droga i veliki veliki svjetlosni šou. Madrid, u tebi smo", napisali su uz video koji su podijelili na svom profilu na Instagramu i najavili nastup.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Damir Martinović Mrle (@mrle.let3)

U Madridu su ih dočekali i uzbuđeni fanovi koji navijaju za njih, a poruke podrške zaredale su se i u komentarima.

"Miriše na dobro, imam neki dobar predosjećaj", "Opis je sve", "Dečki zakon", "Najveće zvijezde", "Možda se sretnemo", "U boj za narod svoj", poručili su im.

Dečki su nedavno predstavili javnosti i zlatni traktor izrađen baš za njih.

"To je malo nešto čak i više od toga, ovo je neki dorađeni, mama kupila traktora, to je bio mali traktorčić, sad je taj mali traktorčić prerastao u ovaj veliki zlatni traktor, koji se bori protiv svega što ne valja i put je u svijetlu budućnost, zlatnu budućnost, zlatnim traktorom u zlatnu budućnost. To je model Elmagias, 2023, zadnja riječ tehnike i vrisak mode, prekrasan'', objasnili su Zoran Prodanović i Damir Martinović za In Magazin.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 +25 Jelena Rozga - 2 Celebrity Jelena Karleuša izazvala pomutnju na Rozginu koncertu, dekolte je prekrila s tankim trakicama, čak je i detalj na licu ostao u sjeni

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Edward Furlong - 2 Edward Furlong - 4 Edward Furlong - 6 Edward Furlong - 5 +21 Edward Furlong Nekad i sad Pamtimo ga kao slatkog dječaka iz kultnog filma, a njegova neuredna i zapuštena pojava danas sve rastužuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene