netipična izdanja

Prvi nastup Leta 3 nakon Eurosonga izgledao je potpuno drugačije od onog u Liverpoolu, eurovizijski fanovi ovakve bi ih jedva prepoznali!

Let 3 Let 3 Goran Kovačić/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 +14 Let 3 na proglašenju - 5 Galerija

Nakon povratka s Eurosonga grupa Let 3 nastupila je u Rijeci, a dečki su se dotjerali u skladu s prigodom.

Grupa Let 3 održala je prvi nastup nakon povrataka s Eurosonga u Liverpoolu, gdje su predstavljali Hrvatsku s pjesmom "Mama ŠČ!".

Pogledaj i ovo Najluđa izdanja Leta 3 bilo je tu svega Od ispaljivanja čepova iz stražnjica, do puštanja golubova iz glomaznih spolovila: Prisjetite se najluđih trenutaka i izdanja grupe Let 3!

Letovci su nastupili na svečanom obilježavanju 50 godina Sveučilišta u njihovoj rodnoj Rijeci, a s prigodom su uskladili i svoje stajlinge.

Nosili su elegantna crna odijela, bijele košulje i leptir-mašne, što je potpuna suprotnost izdanjima u kojima su priredili show za pamćenje na eurovizijskoj pozornici.

Nisu bili ni našminkani niti su se skidali u donje rublje, a cjelokupni nastup bio je puno smireniji od onog s Eurosonga, no pjesma "Mama ŠČ!" i ovaj je put ispraćena ovacijama publike.

U ovakvim izdanjima eurovizijski fanovi ne bi ih baš lako prepoznali, a odali bi ih eventualno umjetni brkovi i Mrlina ružičasta gitara s natpisom "ŠČ!".

Podsjetimo, Let 3 je na Eurosongu osvojio 13. mjesto sa sveukupno 123 boda, od kojih su im 112 dali gledatelji, a od žirija su dobili samo 11.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 +26 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević u pripijenoj haljini pokazala zamamne atribute: ''Ti nikad u svom životu nisi bolje izgledala!''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati u hotelu Eden Roc - 1 Poznati u hotelu Eden Roc - 2 Poznati u hotelu Eden Roc - 3 Poznati u hotelu Eden Roc - 5 +16 Poznati u hotelu Eden Roc - 6 Zanimljivosti Kad bi zidovi slavnog hotela mogli govoriti: Pogledajte što su sve paparazzi snimili na njegovim balkonima, plažama, bazenu...

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene