''Hvala što ste zvali!''

Lana Jurčević u pripijenoj haljini pokazala zamamne atribute: ''Ti nikad u svom životu nisi bolje izgledala!''

Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 5 +20 Lana Jurčević - 3 Galerija

Lana Jurčević održala je koncert u Opatiji, na kojem se pojavila u zamamnoj haljini i pokupila brojne komplimente na račun prirodne ljepote.

Pjevačica Lana Jurčević održala je koncert za buduće liječnike i liječnice u Opatiji bajnoj, čime se pohvalila na svom profilu na Instagramu, a zapjevala je u seksepilnom izdanju.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

38-godišnja Lana za tu je priliku obukla pripijenu ljubičastu haljinu u kojoj je naglasila duboki dekolte, s kojeg nije bilo lako skinuti pogled.

"E, kad je atmosfera vatrena od prve sekunde! Bal medicinara, Opatija, bilo je top! Hvala što ste nas zvali i što ste nas natjerali da sviramo i one najstarije pjesme, od 'Preboli me' do 'Najbolja glumica', 'Kopija' pa nadalje. Woohooo! Bar sad imam tonu budućih doktora koji će me liječiti kad budem stara baba", napisala je Lana uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)

"Kraljica", "Ti, Lana, nisi u svom životu nikad bolje izgledala", "Predobro izgledaš", "Uvijek lijepa i srdačna", "Lijepa Lana", "Koja prirodna ljepotica", pohvalili su je pratitelji u komentarima.

Lanina glazbena karijera traje već 20 godina, a posljednjih godina posvetila se svom poduzetničkom pothvatu i tvrtki La Piel, ali još uvijek slovi za jednu od omiljenih hrvatskih pjevačica i slaba je točka mnogim muškarcima koji je prate još od njezinih najranijih dana na sceni.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati u hotelu Eden Roc - 1 Poznati u hotelu Eden Roc - 2 Poznati u hotelu Eden Roc - 3 Poznati u hotelu Eden Roc - 5 +16 Poznati u hotelu Eden Roc - 6 Zanimljivosti Kad bi zidovi slavnog hotela mogli govoriti: Pogledajte što su sve paparazzi snimili na njegovim balkonima, plažama, bazenu...

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Uma Thurman i Levon Roan Thurman-Hawke - 1 Uma Thurman i Levon Roan Thurman-Hawke - 3 Uma Thurman i Levon Roan Thurman-Hawke - 2 Ethan Hawke - 2 +24 Ethan Hawke - 1 Celebrity Uma Thurman pokazala zgodnog sina, slika je i prilika zgodnog slavnog tate, koji je novu ljubav pronašao s njegovom dadiljom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene