neka nova lana!

Lana Jurčević nakon drastične promjene imidža i uživo pokazala transformaciju o kojoj svi imaju nešto reći!

Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 4 PR 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 2 +19 Lana Jurčević - 4 Galerija

Lana Jurčević u kožnom je outfitu stigla na premijeru filma te zabavila okupljenu žensku publiku kratkim koncertom.

Naša pjevačica Lana Jurčević bila je jedna od gošći, ali i izvođača na premijeri filma ''Mafija Mama'' u Kaptol Boutique Cinema, a za okupljenu žensku publiku izvela je i svoju novu pjesmu ''Tipično muški'' uz plesačice.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Lana je na događanje stigla u kožnom outfitu koji su činile široke kožne hlače i jakna te topić, a opet se pohvalila se i novom frizurom. Naime, kosu je ošišala i obojila u medeno plavu nijansu.

Lanina karijera traje već 20 godina i ''Tipično muški'' sada ulazi u već dobro poznati repertoar, koji njezina publika itekako voli.

Inače, posljednjih godina Lana se posvetila svom poduzetničkom pothvatu i tvrtki La Piel, pa se sada glazbom bavi manje nego prije, ali još uvijek slovi za jednu od omiljenih hrvatskih pjevačica i slaba je točka mnogim muškarcima koji je prate još od njezine rane karijere.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 6 Celebrity Žanamari ispričala sve o seksualnom zlostavljanju koje je pretrpjela: "Tukla sam ga nogama i rukama i pobjegla. Čak i iz tog grada"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić - 2 Fabijan Pavao Medvešek, Davor Bilman, Maja Šuput i Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 2 +25 Martina Tomčić - 3 Celebrity Martina Tomčić pohvalila se svojih ruku djelom koje je napravila za kćerkicu: ''Sva sam se izranjavala, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene