Baš lijepo!

Martina Tomčić pohvalila se svojih ruku djelom koje je napravila za kćerkicu: ''Sva sam se izranjavala, ali...''

Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić - 2 Fabijan Pavao Medvešek, Davor Bilman, Maja Šuput i Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić i Zlatko Dalić Martina Tomčić Martina Tomčić +19 Martina Tomčić Galerija

Martina Tomčić pohvalila se kako svojoj kćerki Rebeki šije kostim za plesno natjecanje, a malo tko bi rekao da naša glazbena diva ima ovakav talent.

Naša operna pjevačica Martina Tomčić na svom se Instagramu pohvalila skrivenim talentom koji posjeduje, a koji mnogi ne bi očekivali od nje.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden ''jedna je srodna duša'' Samo jednom se ljubi...ili ipak više puta? Domaće vijezde priznale koliko su puta iskreno voljele u životu!

Tomčić je majka dvoje djece, sina Noe i kćeri Rebeke, a na svoju je kći iznimno ponosna jer je prošli mjesec ostvarila prvo mjesto na Prvenstvu Republike Hrvatske u umjetničkim plesovima koje se održalo u Crikvenici.

Za sljedeće natjecanje njezina mama htjela je učiniti nešto posebno pa joj je tako našila kostim koji će Rebeka nositi, a time se pohvalila na Instagram priči.

''Muziku sama sebi šaljem nakon što sam se izranjavala iglom šivajući kostim mojoj dancerici'', napisala je Martina na fotografijama crnog kostima sa šljokicama i rozim perjem dok u pozadini svira pjesma ''Mama'' od Spice Girlsa.

Rebeka se uspješno bavi plesom već nekoliko godina i marljivo trenira kako bi postigla što bolje rezultate.

"Pred domaćom publikom drugačije se ocjenjuje i puno je lakše biti na postolju nego na svjetskim prvenstvima jer je puno više djece u kategorijama. Ipak je puno lakše ispred domaćih ljudi nego na svjetskim prvenstvima. Kada bi me proglasili svjetskom prvakinjom u stepu, iskreno, prvo bih pomislila da su krivo zbrojili bodove! Mislila bih da su nešto krivo proglasili, ne bih mogla vjerovati", rekla nam je Rebeka uoči Svjetskog prvenstva u stepu koje je prošle godine održano u Velikoj Gorici.

Martina to, kao i gotovo niti jedno kćerino natjecanje, nikako nije propustila, bila je velika podrška svojoj Rebeki i njezinim prijateljima.

Rebeku je dobila u braku sa suprugom Ženjom, a vjenčali su se 2003. godine. Martina je studirala u Grazu, ali je često dolazila u Zagreb, pa je tako jednom prilikom posjetila i Samoborski fašnik na kojem ju je sa Ženjom upoznao zajednički prijatelj.

Vjenčali su se u Samoboru, a svadba je bila u sklopu obitelji i prijatelja.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 8 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 7 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 6 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 5 +3 In Magazin: Neobično slavonsko vjenčanje - 4 inMagazin Slavonski mladenci o velikoj medijskoj pozornosti koju su doživjeli: ''Što se zapravo dogodilo, čime smo privukli toliku pozornost?''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Julija Rozga Ćuk i Mirela Kokan Julija Rozga Ćuk Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Anamarija Asanović +27 Jelena Rozga Celebrity Sestra Jelene Rozge prvi put snimljena u javnosti, malo tko zna kako izgleda jer se ne voli pokazivati: "Ona je potpuno drugi tip"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene